Social

Hella achiziționează pentru spitalul din Lugoj aparatură în valoare de peste 2.800 de euro

Hella achiziționează pentru spitalul din Lugoj aparatură în valoare de peste 2.800 de euro

Autoliv

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, a marcat anul acesta 10 ani de activitate și a sărbătorit acest moment deosebit într-un mod inedit, adică prin organizarea evenimentului caritabil Bike4Life care s-a desfășurat simultan, în 10 Septembrie, între orele 11-17, în toate cele patru orașe în care compania este activă, adică în Timișoara (Piața Libertății), Arad (Piața Avram Iancu), Lugoj (Platoul Casei de Cultură) și Craiova (Piața William Shakespeare).

Bike4Life a presupus o pedalare de 1 kilometru, pe una dintre cele 20 de biciclete de fitness (indoor cycling) disponibile, iar pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, HELLA România a donat 2 EURO. În urma acțiunii s-a strâns suma de 10.160 de euro, iar Lugojului îi va reveni suma de 2.880 de euro.

„În urma acțiunii Bike4Life, la nivel de România, s-au strâns 10.160 de euro, iar banii respectivi vor fi repartizați către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara, Secția Clinică Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj și Secția Obstetrică și Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Pentru Lugoj s-au strâns 2.880 de euro, iar banii vor fi direcționați către Spitalul Municipal Lugoj printr-o acțiune de donație de echipament necesar Secției de Obstetrică-Ginecologie. Noi am discutat deja cu reprezentanții spitalului, am identificat echipamentele care sunt necesare și care, bineînțeles, se încadrează în suma pe care noi o avem disponibilă. Procesul de achiziție se va iniția, probabil, săptămâna viitoare, iar în decurs de trei săptămâni, maxim o lună, o să realizăm donația”, a declarat Octav Jurcoane, mananger de Brand și Comunicare în cadrul companiei Hella România.

La evenimentul Bike4Life au participat peste 3.000 de persoane, cărora compania Hella România le mulțumește pentru prezență și buna dispoziție de care au dat dovadă.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Salbăticia naturii surprinsă în toată splendoarea. Video viral realizat în Munții Banatului

Banatenii22 iunie 2017

Un oraș din Banat rămâne o zi fără apă la robinete

Banatenii21 iunie 2017

VIDEO Jurnalista din Timișoara care realizează superbele reportaje „Izolați în România”: „Înțelepciunea lor vine de undeva de sus”

Daniel Dancea21 iunie 2017

Ciobanii din Caraș, în război cu braconierii. Le-au otrăvit câinii ca să poată împușca animalele sălbatice

Banatenii21 iunie 2017

Un român a inventat casa care se construiește în șase zile, cu mai puțini bani decât una normală

Banatenii21 iunie 2017

VIDEO Turiștii care vizitează morile din Banat unice în Europa, așteptați cu „scoverzi”, „plășinți”, „coleășă”, „trașită”, „ches” și „păntofi”

Banatenii20 iunie 2017

Aproape 100 de cazuri noi de rujeolă au fost confirmate, în ultima săptămână, în Timiș

Banatenii19 iunie 2017

Mașină în flăcări pe un drum din Caraș-Severin. Autoturismul a luat foc după ce a fost implicat într-un accident

Banatenii19 iunie 2017

Gugulanii se plâng că sunt hăituiţi de polițiști şi nu sunt lăsaţi să-şi mai vândă țuica la “drumu mare”

Banatenii19 iunie 2017

Un nou ștrand termal din Timiș atrage mii de turiști

Banatenii14 iunie 2017

De ce nu au început lucrările la magazinul Dedeman din Lugoj

Banatenii13 iunie 2017

Un băieţel de trei ani, din Banat, suferă de o boală ciudată care nu-l lasă să se dezvolte. Părinţii nu mai au bani să-i asigure tratamentul

Banatenii13 iunie 2017