Actualitate

„Hai Ioana repede, îl omoară pe fiu-tu în centru!” Iubitul profesoarei de franceză din Făget, băgat în spital după o bătaie

„Hai Ioana repede, îl omoară pe fiu-tu în centru!” Iubitul profesoarei de franceză din Făget, băgat în spital după o bătaie

Autoliv

Tânărul de 17 ani din Făget, a cărui poveste de dragoste cu profesoara lui de franceză a făcut înconjurul ţării a fost bătut luni la prânz, după ce a ieşit de la ore, de doi indivizi, fiind culcat la pământ şi călcat în picioare de aceştia. Incidentul s-a petrecut într-un parc din oraşul Făget, acolo unde Darius Ganea locuieşte. Mama băiatului povesteşte cele întâmplate, spunând că totul a pornit de la ciuda pe care cei doi atacatori i-au purtat-o băiatului. Din spusele acesteia, tânărul a fost atacat prima dată vineri seara, la Balul bobocilor.

„După bal, Darius a mers la discotecă, la petrecerea de după. Acolo s-au luat de el, că te dai mare, că tragi la sală, iar Darius le-a zis să îşi vadă de treaba lor că nu vrea să se bată cu ei, că nu are nimic cu ei. S-a dus afară, i-a zis unuia că Ganea se dă mare, că hai să îl batem şi când a ieşit afară i-a tras o palmă. Darius i-a zis că nu are nimic cu el şi că nu trebuie să aducă zece dacă vrea să aibă ceva. L-au prins unul de o mână, unul de alta şi altul l-a lovit la ochi”, a povestit Ioana Ganea, mama lui Darius.

După ce spiritele s-au calmat, minorul şi părinţii acestuia au decis să nu facă plângere la poliţie. Liniştea a durat până luni la prânz, când agresorii l-au aşteptat pe tânăr când a ieşit de la şcoală, în parcul din oraş.

„Luni la ora două şi ceva a ieşit de la şcoală, iar ei îl aşteptau în parcul de lângă liceu. S-au luat de el, Darius a zis că nu vrea să aibă probleme, unul a sărit să îi dea o palmă şi el l-a împins şi a mers mai departe. Cineva l-a lovit de la spate şi a căzut la pământ, iar de acolo l-au luat la pumni, picioare, tot. Cineva m-a sunat şi mi-a spus hai Ioana repede îl omoară pe fiu-tu în centrul Făgetului. Am mers la poliţie, acolo ni s-a spus că trebuie să mergem la medic. Am venit acasă, a început să îl doară capul tare, nu mai putea să pună un picior în pământ, l-am dus la urgenţe şi acolo au văzut că e ceva la cap, iar de acolo la Timişoara la tomograf”, a mai declarat Ioana Ganea.

Despre agresori, cel puţin despre cel care a iniţiat atacul împotriva fiului ei, mama băiatului spune că acesta nu s-a ferit nici măcar în faţa poliţiştilor să admită că l-a bătut şi îl va mai bate pe minor în viitor.

„L-a chemat poliţia faţă de noi. E un arogant, a zis acolo cu noi faţă de poliţie, a zis că mă piş pe el, îl aştept în fiecare zi în parc şi îl bat. Nu ne putem face noi legea cu mâna noastră. Îl ştie poliţia, eu nu am avut probleme, băiatul trage la sală nu pentru bătaie, pentru că îi place să aibă corp frumos, nu bea, nu fumează. Este lege, dacă este, vom vedea”, a adăugat femeia.

Mama tânărului a precizat că între incidentul de luni şi fosta relaţie dintre fiul ei şi profesoara de franceză nu există nicio legătură, totul bazându-se pe invidia atacatorilor faţă de corpul lucrat la sală al tânărului. Incidentul este deja cercetat de poliţişti, care au reuşit să îi identifice pe cei doi atacatori şi care urmează să stabilească modul în care s-a desfășurat conflictul.

„Poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi de un tânăr de 17 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un parc din oraş, ar fi fost agresat fizic de alţi doi tineri, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Cei doi tineri au fost identificaţi, unul de 20 de ani şi un altul de 27 de ani, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi circumstanţele producerii altercaţiei”, a declarat pentru Cetăţeanul Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Deşi incidentul s-a petrecut la doi paşi de liceul din Făget, direcţiunea şcolii în care învaţă tânărul spune că nu ştie nimic.

„Nu am auzit, nu ştiu încă nimic, probabil că voi afla dacă s-a întâmplat”, a explicat Delia Bulgar, director adjunct al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget.

Între tânărul agresat în parcul din Făget şi profesoara lui de franceză a existat o relaţie mai mult decât profesională, fapt recunoscut şi de către cadrul didactic în urmă cu mai multe luni. Din informaţiile pe care Cetăţeanul le-a primit, asupra profesoarei nu s-a luat nicio măsură, pentru că aceasta nu a fost găsită vinovată de vreo abatere disciplinară. Relaţia dintre cei doi a fost făcută publică pe reţelele de socializare, prin intermediul pozelor intime pe care cei doi le-au postat pe internet.
foto profesoara si elevul

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au început să fie rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017