Actualitate

Grevă și la Poșta din Lugoj! „Unii lucrează, alții nu. Oamenii s-au săturat de condițiile de muncă”

Grevă și la Poșta din Lugoj! „Unii lucrează, alții nu. Oamenii s-au săturat de condițiile de muncă”

Autoliv

Poştaşii sunt în grevă de joi, refuzând să mai distribuie corespondenţă, colete, ori ziare. Vineri, în unele localităţi din ţară au fost livrate doar pensii şi ajutoare sociale.

„Unii lucrează, alții nu. Oamenii s-au săturat de condițiile de muncă și de salariile mici. Compania nu cedează cu nimic, nu vor să dea mai mut de 100 de lei și noi cerem cel puțin 200. Salariile nu au fost mărite de șapte ani. Dacă negocierile nu vor da rezultatele scontate, greva generală e tot mai aproape”, a declarat lugojeanul Ambrozie Barna, președinte de onoare la filiala Timiș.

Poștașii cer majorarea cu 200 lei, în sumă fixă, a salariilor; îmbunătățirea condițiilor de muncă; obligarea conducerii CNPR, de către acționarul majoritar – Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională – de a crește veniturile companiei.

Încetarea lucrului de către poștași dă peste cap activitatea firmelor și instituțiilor care își transmiteau facturile către clienți prin intermediul Companiei Poșta Română. De exemplu, Enel dă o perioadă de graţie suplimentară la plata facturilor de electricitate. Compania furnizoare de curent electric a anunţat că, din cauza întârzierii ajungerii facturilor la destinaţie, a decis prelungirea termenului de plată pentru cei care ar fi trebuit să primească factura în aceste zile.

„Ca urmare a grevei spontane declanșate de angajații Poștei Române, vă aducem la cunoștință că transmiterea facturilor emise începând cu 24 octombrie 2016 va fi întârziată până la finalizarea grevei. Pentru a veni în întâmpinarea clienților afectați de acest eveniment, compania Enel a decis prelungirea termenului de plată pentru clienții care ar fi trebuit să primească factura de energie electrică în perioada de derulare a grevei”, se arată în e-mailul trimis de către Compania Enel clienților săi.

Compania reamintește clienților săi că au la dispoziție contul MyEnel, pe care îl pot accesa prin intermediul paginii de internet www.enel.ro sau aplicația pentru telefonul mobil – MyEnel mobile app, pentru a vedea situația plăților efectuate și istoricul facturilor pentru ultimele 12 luni, încă din prima clipă de utilizare a contului personal în aplicație.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017