Educație

GALERIE FOTO – Cei mai talentați elevi de la Brediceanu, prezentați într-un spectacol

GALERIE FOTO – Cei mai talentați elevi de la Brediceanu, prezentați într-un spectacol

Autoliv

Elevi și profesori ai Colegiului Național „Coriolan Brediceanu” din Lugoj s-au întâlnit astăzi, 9 noiembrie, în sala Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, unde a avut loc spectacolul intitulat „Noi pentru școala noastră”. Evenimentul, care a început la ora 11.00, a adunat pe scenă elevi din toate clasele liceului, care și-au prezentat talentele într-un cadru festiv.

Manifestarea a fost una plină de reprezentații interesante, elevii dând dovadă de seriozitate, dar și de mult talent, în prestațiile lor.

„Ne-am dorit să transmitem un mesaj legat de forța iubirii și de forța pământului și cred că am reușit. Avem noroc de copii foarte talentați. Au fost și foarte serioși, noi ne pregătim cam de o lună de zile și totul a fost foarte emoționant. Am încercat să acoperim toate ariile, noi, totuși, suntem o școală în care copiii sunt plurilingvi. De asemenea, am vrut să acoperim și istoria comunității și anume, să se cânte în mai multe limbi, să se danseze mai multe stiluri. Ne bucurăm, eu și colegii mei, că avem ocazia să lucrăm cu așa copii deosebiți. Tot meritul este al lor, sunt mai mult decât talentați”, a declarat unul dintre profesorii organizatori, prof. Ela Iakab.

Invitații au simțit cu toții emoție și au participat cu mult entuziasm la spectacolul pus în scenă de Laura Gârbovan, Cristina Moșoni și Darius Zgriba, Ana Maria  Borghetti, Alexandra Hațegan, Raul Czine, Andreea Svetlac și Alex Crașovan, Tania Ionescu, Daria Ardelean, Diana Kristof și Valentin Ivănescu, Lidia Rusnac, Alessia Bulgărescu, Bianca Borghetti, Rareș Mândru, Iasmina Petcu, Camelia Boghean, Adriana Săveanu, Cătălin Mihăescu, Alfred Băltărețu și Florian Țega,Carlos Rădulescu, Georgiana Micota, Ionuț Balaci, Bogdan Maximilian, Andreea Drumen și Radu Muntean, Loren Radu, Maria Jipa, Denis Fabri, Andrei Pinău, Bianca Biște, Roxana Lăzărescu, Erick Szelitzscky şi Erick Baranyai. Întreg evenimentul a fost organizat de profesorii Ela Iakab, Loredana Drinovan, Adina Lazăr şi Casian Bucovan și prezentat de eleva Patricia Filip.

La final, toată lumea a fost mulțumită de reușia evenimentului, tinerii fiind dornici să repete experiența cât de curând. Toți participanții au primit câte o diplomă de excelență.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Educație

Un elev a dat examenul de capacitate de pe patul de spital. A fost supravegheat video și de o comisie specială

Banatenii21 iunie 2017

Peste 7500 de elevi, din Timiș și Caraș-Severin, susțin primul examen din Evaluarea Națională

Banatenii19 iunie 2017

Elevii din Lugoj, invitați să stea șase zile fără telefon și internet

Banatenii7 iunie 2017

Omuleții verzi vor mărșălui pentru natură până în fața Primăriei Lugoj

Banatenii6 iunie 2017

Un elev din Lugoj a fost eliminat de la proba orală de limba română a Bacalaureatului

Banatenii6 iunie 2017

O lugojeancă va studia Dreptul Internațional și European la Universitatea de la Haga. A fost acceptată de trei universități din Olanda

Banatenii31 mai 2017

La Lugoj, Ziua Internaţională a Copilului  se ţine în 31 mai. Ce activităţi vor avea loc

Banatenii29 mai 2017

Târgul liceelor timişene se ţine la Universitatea „Drăgan” din Lugoj

Banatenii28 mai 2017

12 premii pentru elevii de la Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, la un concurs internaţional

Banatenii23 mai 2017

Elevii de la Brediceanu, încă două medalii naţionale de bronz la olimpiadă. O elevă, admisă direct la Facultatea de calculatoare

Banatenii22 mai 2017

Copiii unei şcoli din Lugoj au fost vizitaţi de pompieri. Maşina şi echipamentele au fost marile atracţii

Banatenii17 mai 2017

Elevii de la Colegiul “Coriolan Brediceanu”, premiaţi la mai multe concursuri judeţene

Banatenii16 mai 2017