Actualitate

Furt în timpul meciului de fotbal la Lugoj! Hoţii au sustras cinci telefoane mobile din vestiar, în timp ce fotbaliştii evoluau pe teren

Furt în timpul meciului de fotbal la Lugoj! Hoţii au sustras cinci telefoane mobile din vestiar, în timp ce fotbaliştii evoluau pe teren

Autoliv

Imaginaţia şi tupeul hoţilor nu au limite. O dovedeşte o spargere pe care hoţii au dat-o sâmbătă dimineaţa, în timp ce pe terenul de fotbal de la Stadionul Municipal avea loc o partidă de fotbal între echipele de juniori ale Lugojului şi Caransebeşului.

Din informaţiile pe care Cetăţeanul le-a adunat, atacatorul a sustras nu mai puţin de şase telefoane mobile, fiecare având o valoare de peste 1.000 de lei, dar şi o sumă de bani. La faţa locului a fost chemată imediat poliţia, care a început o anchetă.

„În timpul desfăşurării unui meci de fotbal, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în vestiar, de unde au sustras cinci telefoane mobile. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au declarat reprezentanţii IPJ Timiş.

Hoţia s-a petrecut în repriza a doua a meciului. Când toată atenţia era pe jucători, furtul în vestiar se desfăşura fără cusur.

„Au fost furate cinci telefoane de la jucătorii din Caransebeş şi unul de la noi, cine a făcut asta a avut foarte mult sânge rece, vă daţi seama, nu a intrat noaptea, a fost în plină zi, ştia exact la ce se expune, oricând putea intra cineva peste el. Noi sperăm ca poliţia să îşi facă datoria şi să îi prindă cumva pe cei care au intrat, nu este normal să se întâmple aşa ceva, este o faptă foarte gravă”, a precizat antrenorul Simion Moatăr pentru Cetăţeanul.

Din cauză că a fost vorba despre o competiţie a juniorilor, la meci nu a asistat niciun agent al Poliţiei Locale. De asmenea, stadionul municipal nu este dotat cu nicio cameră de supraveghere, fapt ce va îngreuna cercetările efectuate de poliţişti. Ancheta continuă.

foto: arhiva Cetăţeanul

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Asd

    5 septembrie 2016 at 21:47

    Nu o sa ii prinda. Din toate furturile astea cam cate credeti ca e rata de succes a Politiei? 0,1% ? Din toate furturile ce le-au patit prieteni de ai mei, si au fost inregistrate la Politie, nu au gasit un singur hot. Eu nu prea inteleg de ce sunt platiti daca au eficienta aproape zero in a rezolva ceva.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au început să fie rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017