Actualitate

Francisc Boldea refuză categoric să instaleze climă în Primărie. Vezi motivele!

Francisc Boldea refuză categoric să instaleze climă în Primărie. Vezi motivele!

Autoliv

Chiar dacă angajații din Primăria Lugoj suferă de cald vara, mai ales în zilele de caniculă, primarul Francisc Boldea consideră inutilă o investiție în aparate de aer condiționat, preferând să-i trimită acasă mai devreme, cum s-a întâmplat în aceste zile.

Edilul a declarat presei locale că atâta timp cât va fi la conducerea orașului, nu va admite o astfel de investiție. Motivele … din decență!

”În funcție de vreme am dispus ca oamenii să fie liberi începând cu ora 14 în aceste zile caniculare, datorită faptului că în Primăria Municipiului Lugoj de la primar și până la portar nu există aer condiționat, singurul aparat fiind pentru serverele instituției… Nici nu dorim să introducem aer condiționat în clădire pentru a nu cheltui o sumă exagerată de bani. Nu consider că este necesar și din punctul acesta de vedere trebuie să fim un exemplu”, este explicația lui Francisc Boldea.

Nici consilierii nu vor trăi mai bine pe vreme caniculară, chiar dacă de-a lungul timpului mai mulți dintre ei s-au exprimat în acest sens.

”Nici în sala de consiliu local nu vom pune climă, am mai avut solicitări de-a lungul timpului și de la consilieri. În partea din fața Primăriei se poate sta pentru că este umbră până la ora două”, a adăugat șeful administrației.

Într-adevăr, funcționarii care au birouri spre Piața Victoriei nu suferă atât de mult, fiind mai la umbră dimineața, însă puține dintre birourile care dau înspre parc sunt ferite de arbori, iar după-amiaza abia se mai poate respira în multe dintre ele.
Angajații se descurcă cum pot. Și-au adus de acasă ventilatoare sau lasă ușile deschise către coridoare.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. emma

    8 iulie 2015 at 19:03

    ba !!! scuzata-mi fie adresarea…dar nu l-ati intrebat ce dracu inseamna decenta in zilele astea de canicula,decent e ok sa transpiri in fata celor ce-ti vin in primarie…sau transpiri decent???in fata colegilor de lucru…fara sa mai aducem aminte de cei ce poate de exemplu sa zicem ca sufera de inima si de alte boli ce nu suporta caldura…ce facem???o sa-i trimitem la sky…in concediu???:-D:-D:-Dcum face si el???

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017