Sport

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

Autoliv

Ediţia a VII-a a Cupei CSM Lugoj la volei s-a desfăşurat în perioada 23-25 septembrie la Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Întrecerea voleibalistică a reunit patru echipe. În afară de gazda CSM Lugoj, au fost prezente formaţiile Volei Alba Blaj, BRSE Bekescsaba din Ungaria şi MD Zdrenjanin din Serbia.

În prima zi a competiţiei BRSE Bekescsaba a trecut de MD Zrenjanin cu scorul de 3-1, iar CSM Lugoj a fost învinsă de Volei Alba Blaj cu 3-0. Următoarea zi a programat meciul dintre Volei Alba Blaj şi BRSE Bekescsaba, câştigat de formaţia din România cu 3-1. A doua partidă a zilei a fost CSM Lugoj- MD Zdrenjanin, în care formaţia oaspete s-a impus cu 3-1. În ultima zi a întrecerii amicale, Blajul s-a impus şi în faţa echipei din Serbia, MD Zdrenjanin cu 3-0, iar CSM Lugoj a înregistrat prima victorie, învingând cu 3-1 BRSE Bekescsaba.

În urma celor trei zile de concurs, Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj.Toate celelalte trei echipe participante au fost la egalitate, cu un setaveraj 4-7.  Ierarhia s-a făcut la punctaveraj, ordinea fiind BRSE Bekescsaba, MD Zdrenjanin şi CSM Lugoj.

“Rezultatele la astfel de turnee de pregătire sunt mai puţin importante. Prima şi a treia zi au fost reuşite pentru noi, în special meciul cu Bekescsaba. Meciul din a doua zi, contra celor de la Zdrenjanin s-a desfăşurat la o oră foarte târzie, după prezentarea lotului. Dar toate seturile pe care le-am desfăşurat în turneu cred eu că sunt folositoare, prin prisma găsirii unei formule de joc pe care să o prezinte în sezonul oficial”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei de la CSM Lugoj.

Acesta a adăugat că şi-a dorit un turneu cu echipe de calibru pentru a pregăti meciurile dificile din campionatul care va începe în 15 octombrie şi care se anunţă unul mai echilibrat ca niciodată.

“A fost un turneu foarte util, cu echipe de valoare şi meciuri de calitate. Bine că am reuşit să-l organizăm şi că am primit semnale pozitive pentru a ne desfăşura activitatea normal în continuare. Nu am încercat neapărat să câştigăm turneul. Am adus echipe de mare valoare, pentru că în campionatul României sunt echipe foarte puternice, cu care ne vom confrunta chiar în startul sezonului: Târgovişte, Blaj, CSM Bucureşti, Dinamo, Bacău. Din această cauză am vrut să jucăm cu echipe tari şi, pe de altă parte, era important ca spectatorii să vadă un nivel de volei foarte bun, pentru că spre asta tindem şi noi”, a precizat  Dan Brudiu.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Banatenii24 mai 2017