Inchiriere spatii Lugoj

Sport

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

FOTO! Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj

Autoliv

Ediţia a VII-a a Cupei CSM Lugoj la volei s-a desfăşurat în perioada 23-25 septembrie la Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Întrecerea voleibalistică a reunit patru echipe. În afară de gazda CSM Lugoj, au fost prezente formaţiile Volei Alba Blaj, BRSE Bekescsaba din Ungaria şi MD Zdrenjanin din Serbia.

În prima zi a competiţiei BRSE Bekescsaba a trecut de MD Zrenjanin cu scorul de 3-1, iar CSM Lugoj a fost învinsă de Volei Alba Blaj cu 3-0. Următoarea zi a programat meciul dintre Volei Alba Blaj şi BRSE Bekescsaba, câştigat de formaţia din România cu 3-1. A doua partidă a zilei a fost CSM Lugoj- MD Zdrenjanin, în care formaţia oaspete s-a impus cu 3-1. În ultima zi a întrecerii amicale, Blajul s-a impus şi în faţa echipei din Serbia, MD Zdrenjanin cu 3-0, iar CSM Lugoj a înregistrat prima victorie, învingând cu 3-1 BRSE Bekescsaba.

În urma celor trei zile de concurs, Volei Alba Blaj a câştigat Cupa CSM Lugoj.Toate celelalte trei echipe participante au fost la egalitate, cu un setaveraj 4-7.  Ierarhia s-a făcut la punctaveraj, ordinea fiind BRSE Bekescsaba, MD Zdrenjanin şi CSM Lugoj.

“Rezultatele la astfel de turnee de pregătire sunt mai puţin importante. Prima şi a treia zi au fost reuşite pentru noi, în special meciul cu Bekescsaba. Meciul din a doua zi, contra celor de la Zdrenjanin s-a desfăşurat la o oră foarte târzie, după prezentarea lotului. Dar toate seturile pe care le-am desfăşurat în turneu cred eu că sunt folositoare, prin prisma găsirii unei formule de joc pe care să o prezinte în sezonul oficial”, a declarat Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei de la CSM Lugoj.

Acesta a adăugat că şi-a dorit un turneu cu echipe de calibru pentru a pregăti meciurile dificile din campionatul care va începe în 15 octombrie şi care se anunţă unul mai echilibrat ca niciodată.

“A fost un turneu foarte util, cu echipe de valoare şi meciuri de calitate. Bine că am reuşit să-l organizăm şi că am primit semnale pozitive pentru a ne desfăşura activitatea normal în continuare. Nu am încercat neapărat să câştigăm turneul. Am adus echipe de mare valoare, pentru că în campionatul României sunt echipe foarte puternice, cu care ne vom confrunta chiar în startul sezonului: Târgovişte, Blaj, CSM Bucureşti, Dinamo, Bacău. Din această cauză am vrut să jucăm cu echipe tari şi, pe de altă parte, era important ca spectatorii să vadă un nivel de volei foarte bun, pentru că spre asta tindem şi noi”, a precizat  Dan Brudiu.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017