Administrație

[FOTO] Stradă proaspăt asfaltată, lugojeni nemulţumiţi! Vezi motivul

[FOTO] Stradă proaspăt asfaltată, lugojeni nemulţumiţi! Vezi motivul

Autoliv

Stradă proaspăt asfaltată, locuitori nemulţumiţi. Este cazul străzii Vasile Alecsandri din Lugoj, situată în vecinătatea uneia dintre cele mai aglomerate artere din oraş, proaspăt asfaltată în cadrul programului de reamenajare demarat de primărie în acest an. Nemulţumirea lugojenilor vine de la camioanele care trec neîncetat pe stradă, motiv pentru care aceştia nu îşi găsesc liniştea şi dorm cu frică să nu se trezească într-o noapte cu un TIR în casă.

Strada Vasile Alecsandri este prima din cele 40 programate de administraţia locală pentru a fi asfaltate până la final de 2015. Oamenii se plâng peste tot, mai nou alegând şi varianta internetului, putând să îi scrie primarului pe pagina primăriei, că situaţia este scăpată de sub control şi că nu mai pot trăi, chiar dacă asfaltul este proaspăt.

„E bine că au făcut, dar camioanele astea de ce nu le duc pe centură, că doar avem centura. Nu avem linişte, casele ne sunt distruse, vrem şi noi să dormim liniştiţi, cu frică dormim seara să nu dea un TIR în casă. Să facă ceva să devieze camioanele mari, alea mici nu sunt problemă, dar alea mari da, nu se mai poate aşa”, a explicat o locuitoare a străzii pentru Cetăţeanul.

Primarul lugojean cunoaşte situația, dar spune că nu există deocamdată o soluţie. În viziunea lui, după ce şi restul de străzi vor fi asfaltate, în oraş nu vor mai intra camioane mari, astfel că nicio stradă din oraş nu va mai trebui să sufere din cauza acestora.

„Ştim că pe Vasile Alecsandri trec camioane dar deocamdată nu le putem interzice asta. Până la final de an vrem ca toate străzile să fie asfaltate, cele 40 propuse, iar când se dă în utilizare autostrada vom interzice traficul greu prin oraş, cel de peste 7,5 tone, astfel încât toate străzile din oraş ni le vom proteja de utilaje grele”, a declarat pentru Cetăţeanul Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj.

Muncitorii intervin în aceste zile pe strada Smârdan, acoperită până acum de gropi şi piatră cubică. În următoarele luni, potrivit instituţiei primăriei, alte străzi cu probleme din oraş urmează să fie asfaltate, printre ele numărându-se Teiului, A. Vlahuţă, S. Bărnuţiu, Panselelor şi Vlad Ţepeş în Lugojul German, iar în Lugojul Român Pescarilor, Romulus, Remus şi Spinanţei.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. boro

  14 iulie 2015 at 18:11

  Pentrul el a mărit limitarea de tonaj pe Podul de Fier. De asta nu spune nimic Boldea Francisc?.

 2. vasile iustin

  15 iulie 2015 at 7:41

  Toate bune si frumoase,dar pe cand se va asfalta si strada Herendestiului?Promisiunile sunt facute de multa vreme,precum si motivele pentru ca nu a fost asfaltata pana acum,au fost de asemenea expuse.
  Invit pe aceasta cale redactia ziarului Cetateanul sa „arunce” o privire asupra respectivei strazi.

 3. Alin

  15 iulie 2015 at 17:17

  Bai Boro iar vorbesti prostii…tu crezi ca mercedes-ul d-nlui Boldea e cea mai grea masina care a trecut pe podul de fier ??? Oare X5(Masă proprie 2170 kg) sau Q7 (Masă proprie 2370 kg) nu depaseau limitarea de tonaj ??? Gandeste inainte sa deschizi gura !!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Administrație

S-au stabilit firmele care adună gunoiul în Timiș, în următorii cinci ani. La Lugoj și Buziaș, tariful va fi mai mare decât la Timișoara

Banatenii16 august 2017

Lugojul rămâne fără apă. Meridian face lucrări la magistrala orașului

Banatenii16 august 2017

Pasajul „Jiul” din Timișoara se închide până în septembrie

Banatenii11 august 2017

Cum își schimbă Fiscul din Timiș programul de lucru în perioada următoare

Banatenii11 august 2017

VIDEO Penalități și rezilieri parțiale pentru constructorii autostrăzii Lugoj-Deva. Cu ce l-au supărat pe ministru

Banatenii11 august 2017

Primăria Dumbrăvița a cumpărat 20 de pixuri cu 145 de lei bucata

Banatenii10 august 2017

Serviciile de Evidența Persoanelor și Starea Civilă din Lugoj se mută în sediu nou. Din aceeași locație se vor elibera și pașapoartele

Banatenii9 august 2017

Locomotivele de epocă de la Reșița sunt mâncate de rugină. De ce nu pot fi reabilitate

Banatenii9 august 2017

Primarul Sorin Munteanu cere sprijinul locuitorilor: Colonada de la Buziaş, recent reabilitată, a fost vandalizată!

Banatenii4 august 2017

CNAIR trimite dronele să supravegheze șantierele autostrăzilor din România. Imaginile vor putea fi văzute de toată lumea

Banatenii2 august 2017

Reșițenii vor fi alarmați în fiecare lună. IGSU face exerciții publice

Banatenii1 august 2017

Avertisment în Timiș, din cauza caniculei! Aquatim cere limitarea consumului de apă

Banatenii1 august 2017