Sport

FOTO! Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, pe podium la Odorheiu Secuiesc. “Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”

FOTO! Sportivii de la Moto Extrem Lugoj, pe podium la Odorheiu Secuiesc. “Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”

Autoliv

Sportivii de la Moto Extrem Lugoj au participat la finalul săptămânii la a patra etapă a Campionatului Naţional de Motocros, desfăşurată la Odorheiu Secuiesc. Concurenţii s-au bucurat de o vreme potrivită, cu o aderenţa bună la pistă. Nu au existat probleme de praf sau de noroi.

De la Moto Extrem Lugoj au participat Mihai Stoichescu, Vlad Roşu, Giampiero Borghetti, Marţian Ioviţă, Mark Luca Ioviţă, Szilard Solyom, David Chivu şi Alexandru Boran.

Mihai Stoichescu s-a clasat pe primul loc la clasa MX1, iar Vlad Roşu a obţinut locul al treilea la aceeaşi categorie. Giampiero Borghetti a venit al treilea la veterani I, iar Marian Ioviţă a fost al patrulea tot la veterani I. Szilard Solyom a ocupat poziţia a treia la veterani II. Mark Luca Ioviţă a urcat pe treapta a doua a podiumului la 50 cmc, iar David Chivu a încheiat al patrulea la juniori II. Alexandru Boran, la amatori MX2, nu s-a clasat pe podium.

„Am fost surprins plăcut de evoluţia lui Marţian Ioviţă, care a luat foarte bine startul şi de locul obţinut, ţinând cont că trebuie să se concentreze şi asupra fiului său, Mark Luca Ioviţă. Giampiero Borghetti, la fel, a venit din Italia, nu prea a făcut antrenamente şi nu aveam speranţe să termine pe podium. La Stoichescu mă aşteptam să aibă o prestaţie bună, pentru că el e în permanenţă antrenat şi pune accent pe pregătirea fizică. Vlad Roşu a arătat şi el că poate să meargă de locul întâi. Trei tururi a fost în faţa campionului de la Steaua, până când acesta l-a depaşit din cauza condiţiei fizice, nu că ar fi fost mai tehnic. Am surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aştepta ca Moto Exrem Lugoj să vină aşa de tare şi să ocupe primele locuri. Suntem o echipă vizibilă, întotdeauna facem senzaţie”, a declarat Liviu Jigmond, antronorul celor de la Moto Extrem Lugoj.

Vlad Roşu, cu şanse de a ieşi vicecampion naţional la MX1

Mihai Stoichescu nu mai poate obţine titlul naţional în acest an, întrucât primele două curse a participat la clasa MX2, unde a avut nişte sincope, fiind nevoit să abandoneze fiindcă i-a sărit lanţul de la motocicletă într-o etapă, iar în altă rundă, la Zărneşti, a făcut pană. A trecut apoi la MX1, însă nu are toate cursele la activ.

Vlad Roşu, în schimb, se află pe poziţia secundă în clasamentul general la MX1 şi are mari şanse să iasă vicecampion naţional.

“Nu este un rezultat rău, având în vedere că el vine de la amatori. Nu ştiu dacă vreun amator care a trecut la profesionişti a fost fruntaş vreodată. De obicei, amatorii care au făcut trecerea la profesionişti nu s-au mai văzut. Vlad face o excepţie, e acolo în faţă şi duce ritmul de profesionist”, a adăugat Liviu Jigmond.

 

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    27 septembrie 2016 at 19:23

    Cineva se intreba cu ceva timp in urma, de ce cei de la Moto Extrem Lugoj, au primit fonduri de la CJ Timis. Ii ofer eu aceasta explicatie. Pentru ca ii merita, stimabile lugojean.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017

Patru ore de superspectacol AeroNautic la Surduc. Vezi programul complet al manifestărilor

Banatenii27 iunie 2017

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017