Administrație

[FOTO] Primarul are prea mult de lucru! Locul de joacă devenit viral pe Facebook, la fel de mizerabil la o săptămână după postare

[FOTO] Primarul are prea mult de lucru! Locul de joacă devenit viral pe Facebook, la fel de mizerabil la o săptămână după postare

Autoliv

La o săptămână după ce fotografia ei a devenit virală pe Facebook, aceasta arătând situaţia alarmantă a unui loc de joacă din Parcul Prefecturii, înghiţit la propriu de dejecţii de cioară, mama care a publicat imaginea pe reţeaua de socializare a revenit cu o nouă poză. Aceasta înfăţişează tot locul de joacă vizitat în urmă cu o săptămână, însă fotografiat luni seara, din imagine reieşind faptul că zona arăta exact la fel.

Părinţii prichindeilor, extrem de nemulţumiţi de situaţie, spun că vor începe demersurile legale pentru a cere administraţiei locale să facă de mai multe ori curat la locurile de joacă. Ca să evite murdăria din parcurile lugojene, părinţii îşi scot copilaşii în parcuri aflate la zeci de kilometri depărtare.
ohaba

„O să facem un act dacă este posibil sau o sesizare la Primărie, poate atunci ne acordă atenție. Suntem un grup de mămici, prietene, care ieșim cu copiii. Înainte ieșeam în Parcul Copiilor, dar de când cu mizeria aceea, mergem la Ohaba. Acolo e curat , nici nu se compară”, a precizat Corina Balintoni.

Potrivit reprezentanţilor Salprest, Primăria este cea care trebuie să anunţe societatea de salubrizare ori de câte ori aceasta trebuie să intervină şi să cureţe locurile de joacă. Primarul Boldea nu a răspuns la telefon pentru un punct de vedere.

Cum arată restul locurilor de joacă din oraş

Cetăţeanul a făcut un tur al câtorva dintre locurile de joacă din municipiu. Din fericire, chiar înainte de vizitare, locurile de joacă au fost curăţate de o ploaie torenţială. Totuşi, acest fapt a scos la iveală degradarea pe care aceste jucării pentru cei mici, făcute în special din fier şi plastic, au suferit-o de-a lungul timpului. Bare de metal ruginite, tobogane rupte, fâşii de plastic rupte şi aruncate pe jos, toate compun imaginea descrisă de părinţii lugojeni care încearcă să îşi scoată copiii la joacă în parcurile din oraş.

„E trist că sunt câteva locuri de joacă, dar niciunul nu e în regulă, nici măcar în cartierul unde locuiesc. Nu doar cu parcurile e problema. Noi stăm în Balta Lată, de un an nu s-a tăiat iarba aici, e până la brâu, dar pe nimeni nu interesează”, a declarat mama care a postat fotografia iniţială pe Facebook.

Cele mai noi jucării pentru cei mici, instalate anul trecut în spaţiul fostului club de noapte Concordia, se confruntă de asemenea cu o problemă importantă. În zilele călduroase, acestea nu pot fi folosite din cauză că se încălzesc, fiind bătute de soare şi neavând protecţie ca în cazul celor de la Parcul „George Enescu”. Mai mulţi părinţi din Lugoj au precizat că până şi paznicul le-a spus să nu îşi lase copiii să se joace, deoarece jucăriile gonflabile ard la propriu.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. geta

    8 august 2016 at 10:15

    cum e turcu -asa-i pistolul—a reusit performanta de a ne aduce la rangul de cel mai murdar oras—vine ruga domnule primar chiar aveti de gind sa lasati mizerie peste tot ,nu mai matura nimeni prin microraioane-o sa rida cei de la sate de dv cum stiti sa menegeriati orasul–eu am facut curat in jurul blocului ,nu astept ,dar in rest ?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Primarul Timișoarei îi cheamă la dialog pe „frustrații” care vor să se plimbe cu trotinetele prin centru

Banatenii26 iunie 2017

Consilierii județului Timiș se întrunesc la sfârșitul lunii. Vezi ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii23 iunie 2017

Galerie FOTO – Prima comună din Banat care profită de pe urma autostrăzii Timisoara-Lugoj și își dezvoltă turismul local

Gabriel Iosa22 iunie 2017

Cine se dă ANAF TIMIȘ pe Facebook? Fiscul timișean contestă pagina de pe rețeaua de socializare

Banatenii21 iunie 2017

Ședință Consiliul Local Lugoj! Mai multe familii vor primi terenuri pentru construcția de locuințe

Banatenii21 iunie 2017

Primarul Timișoarei a dat dispoziție să se amenajeze „în regim turbo” o pistă pentru „bicicliștii răi”

Banatenii20 iunie 2017

Doi consilieri cer Consiliului Local Lugoj desființarea unei taxe încasate ilegal de la populație

Banatenii20 iunie 2017

C.A.P-ul e reîniviat în Caraș-Severin! Locuitorii unei comune se asociază să-și lucreze pământurile și să-și crească animalele

Banatenii20 iunie 2017

Lugojul rămâne fără societățile de salubritate și furnizarea apei. Meridian și Salprest nu vor mai avea voie să presteze servicii către populație

Banatenii19 iunie 2017

Salprest, la un pas de închidere. Retim e noul operator de salubritate pentru zona Lugojului

Banatenii15 iunie 2017

Proiect modern pentru transformarea pieței unei localități de lângă Lugoj

Banatenii14 iunie 2017

Mai mulți consilieri locali riscă amenzi de până în 2.000 de lei. Ce trebuie să facă în maxim două zile

Banatenii13 iunie 2017