Sport

Foto! Penicilina cu efect advers la Lugoj. CSM-ul a obţinut o victorie importantă în faţa echipei din Moldova

Foto! Penicilina cu efect advers la Lugoj. CSM-ul a obţinut o victorie importantă în faţa echipei din Moldova

Autoliv

Etapa a VIII-a Diviziei A 1 la volei feminin le-a adus faţa în faţa pe CSM Lugoj şi Penicilina Iaşi. Lugojencele au trecut peste faptul că echipa adversă are în componenţă nu mai puţin de şapte straniere şi un buget dublu şi şi-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc, învingând cu 3-1.

Victoria nu a fost însă una uşoară, cel puţin în primele două seturi, când Penicilina a dat o replica bună. În urma unui joc echilibrat, primul set a fost câştigat de CSM cu 25-21. În actul secund, echipa din Moldova a dat semne de revenire şi l-a adjudecat cu 25-22. Ultima parte a meciului a aparţinut CSM-ului. Elevele lui Valerijan Luka au fost mai motivate să obţină victoria şi au urmat două seturi în care Lugojul a fost la conducere. Au câştigat ultimele două acte cu 25-16, respectiv 25-18 şi au obţinut trei puncte preţioase.

“ A fost o bucurie pentru mine că am reuşit să învingem, având în vedere că am jucat cu o echipă care are în componenţă şapte straniere şi un buget dublu decât al nostru.  Ştiam că va fi un meci greu, dar am crezut că îl putem câştiga şi am şi făcut-o.  Înainte de acest meci am zis că această partidă se câştigă cu capul nu cu inima. Dar ne-am dorit foarte mult victoria şi cred că din cauza acesata au şi survenit anumite greşeli. Cred că preluarea astăzi a funcţionat la un nivel foarte înalt în echipa Lugojului, ceea ce ne-a lipsit în alte meciuri. În acelaşi timp, ştiam că problema Iaşiului este preluarea, am servit foarte bine şi cred că acolo am câştigat meciul”, a precizat Valerijan Luka, antrenorul echipei de volei CSM Lugoj.

Jucătoarele de la CSM au precizat că unitatea grupului, corelată cu un moral bun şi o preluare reuşită au dus Lugojul spre victorie în meciul contra celor de la Iaşi.

“O victorie foarte plăcută, în faţa unui adversar echilibrat, care a venit cu dorinţa de a învinge, dar rezultatul final ne-a surprins şi ne-a bucurat foarte mult. În momentul în care fiecare se ocupă de partea ei de treabă în teren totul merge perfect. Ne-am înţeles foarte bine între noi şi am avut un moral foarte ridicat”, a declarat Ramona Rus, jucătoare la CSM Lugoj.

“A fost un meci greu, însă am făcut noi în aşa fel încât să ne facem viaţa uşoară şi să luăm toate cele trei puncte astăzi. Preluarea ne-a ieşit foarte bine şi am fost mai unite ca oricând. Am ştiut ce ne dorim şi am obţinut victoria. Vom avea o deplasare grea la Bacău, nu ştiu dacă ne putem întoarce cu puncte de acolo, dar venim remontate pentru meciul cu Mureşul de acasă, unde sperăm să aducem din nou o victorie suporterilor”, a afirmat Gabriela Bălae, jucătoare la CSM Lugoj.

CSM Lugoj a început meciul cu Lorena Ciocian, Gabriela Bălae, Krista DeGeest, Ramona Rus, Ionela Canea şi Adriana Rotaru- libero.

Etapa viitoare, sâmbătă 26 noiembrie, CSM Lugoj va juca în deplasare la Ştiinţa Bacău, urmând ca miercuri, 30 noiembrie, să întâlnească pe teren propriu, de la ora 18.30, Medicina Târgu Mureş.

“Avem un meci foarte greu la Bacău, unde nu o să merg cu toată echipa. Voi odihni unele fete pentru meciul cu Mureşul, care va fi un joc la fel de dificil, dar pe care sperăm să-l câştigăm”, a încheiat Valerijan Luka, antrenorul echipei lugojene.

FOTO: SILVIU BOIAN

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017