Administrație

[FOTO] Mizerie de nedescris în cea mai mare fântână arteziană din Lugoj

[FOTO] Mizerie de nedescris în cea mai mare fântână arteziană din Lugoj

Autoliv

Lugojenii care traversează Parcul Poştei sau locuiesc la blocurile din împrejurimi se confruntă în fiecare zi cu o imagine dezolantă, cea mai mare fântână arteziană din oraş fiind un rai al broaştelor şi mizeriei. De câteva luni bune, fântâna a fost lăsată la voia sorţii, apa având o culoare verde aprins. Mai grav este că mai mulţi copii au fost surprinşi de câteva ori scăldându-se în fântână.

„Avem un oraş frumos, păcat de oamenii care îl conduc. Boldea, primarul trotuarelor, cum îl numesc eu, lucrurile astea nu le vede. Parcul e plin de copii, seară de seară, care se joacă pe lângă apa asta infectă. Mi-e scârbă să ies în parc să stau pe bancă. Dacă nu remediază problema, măcar să golească apa şi să spele fântâna”, a declarat pentru Cetăţeanul un locuitor al blocului turn de lângă parc.

Nu doar fântâna din Parcul Poştei se află într-o stare care pune în pericol viaţa trecătorilor. La fel arată şi fântânile din centrul oraşului, care din cauza căldurii şi a mizeriei emană un miros greu de suportat.

„Toate cazurile de acest gen trebuie în primul rând semnalate la primărie de către locuitori. Aceştia mai târziu vin şi ne spun ce avem de făcut, unde să acţionăm şi aşa mai departe”, au declarat cei de la Salprest.

Fântânile lugojene au fost subiect de presă în mai multe rânduri, cea mai des apărută în mass-media fiind celebra Fântână a lui Boldea. Aceasta a fost luată de ape în urmă cu mai bine de o lună, din cauza unor inundaţii, fiind şi la această oră căutată de angajaţii Primăriei şi Meridian.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. geta

  1 august 2016 at 15:11

  Dar unde nu este mizerie in orasul acesta ?Aproape ca mi-e frica sa plec din bloc sa merg pe alei ca peste tot sunt gunoaioe.Domnule primar vine marea sarbatoare a orasului RUGA ,puneti domnule sa se faca curatenie ca la carte nu flusareala ,ca suntem de risul lumi.Parerea mea ca dv ati insistat sa fiti atitia ani primarul lugojului ca sa ne faceti de ris,sa ne injositi.Dv in permanenta ne jigniti pe cei care spunem adevarul si nu aveti minim respect si bun simnt ca sunteti platit din bani publici.RUSINE

 2. I. Robert

  1 august 2016 at 17:52

  Boldea Francisc, Primarul Lugojului, nu mai comentezi nimic? Sunt trucate pozele așa-i? …

 3. Boian Cornel

  1 august 2016 at 18:07

  Cred ca aceasta critica este rautacioasa,acolo la Stramba,dl Primar a creat un iaz pentru broaste ,in semn de aducere amite a primelor case construite in Buchi,care aveau ferestrele atat de jos incat batea broasca cu laba.

 4. Gepetto

  2 august 2016 at 8:28

  Apa nu e verde, e reflexie de la tavan (cer in cazul nostru).

 5. Borosteanu Cristian Stefan

  2 august 2016 at 15:36

  Tot mai trist arata orasul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Lugojul rămâne fără apă. Se execută lucrări la una dintre uzine

Banatenii25 iulie 2017

Şedinţă de consiliu pentru majorarea salariilor funcţionarilor din Primăria Lugoj

Banatenii25 iulie 2017

Reşiţa primeşte de la Guvern peste 18 milioane de lei pentru o grădiniţă, două poduri şi mai multe drumuri de acces

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Dezastru ecologic pe malul râului Timiş. Zeci de tone de deşeuri sunt aruncate pe locul unde, în trecut, lugojenii ieşeau la iarbă verde

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO – Oraşul cu stâlpii în mijlocul drumului. Cum au asfaltat trotuarele şi drumurile edilii unui oraş din Banat

Banatenii18 iulie 2017

Reşiţa, o nouă etapă pentru prevenirea virusului Zika. Reşiţenii pot primi amenzi dacă nu execută dezinsecţia imobilelor proprii

Banatenii17 iulie 2017

Majorările salariale din administraţie aduc concedieri la Primăria Lugoj: “Mai bine să fie mai puţini, cu salarii mai bune, care vor să muncească”

Banatenii17 iulie 2017

GEC Nera acuză Romsilva că a lăsat în paragină una dintre cele mai frumoase zone turistice din Banat

Banatenii17 iulie 2017

Pe mai multe drumuri din Banat se circulă cu resticţii din cauza lucrărilor. Vezi unde stai în trafic

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Reşiţa cere locuitorilor să respecte cu stricteţe regulile de curăţenie din oraş

Banatenii14 iulie 2017

Administraţia Lugojului investeşte 4,8 milioane de lei în reabilitarea unei uzini. Trei cartiere ar trebui să aibă apă mai bună

Banatenii13 iulie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întrunesc pentru o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii13 iulie 2017