Actualitate

[FOTO] Ciupercuţa şi restul căsuţelor din Parcul Copiilor, lăsate în paragină de autorităţi

[FOTO] Ciupercuţa şi restul căsuţelor din Parcul Copiilor, lăsate în paragină de autorităţi

Autoliv

Construite în urmă cu aproape 40 de ani, căsuţele din Parcul Copiilor din spatele primăriei sunt într-o avansată stare de degradare. Folosite şi acum ca spaţii pentru alimetaţie publică, din căsuţele din parcul lugojean s-au vândut de-a lungul anilor tone de hamburgheri, dulciuri, sucuri şi alte produse alimentare, acestea având şi la această ora aceleaşi întrebuinţări. Cu trecerea timpului însă, nimeni nu a mai avut interesul în a le repara.

Actualii proprietari ai căsuţelor sunt cei de la primărie, care le-au închiriat unor comercianţi. Deşi sunt un adevărat simbol al oraşului şi au rămas în sufletul şi mintea lugojenilor, în loc să le renoveze, primarul Boldea le-a pus gând rău.

„Vom demola toate căsuţele din parc, tot ce este vechi, va fi demolat. Vrem ca în 2017 să facem un parc al copiilor nou, aşa cum se cade pentru oraş. Nu se mai pretează, ele sunt coapte, aproape distruse, nu e cazul să renovăm, vom face de la zero, plus că nu mai este aşa aflux de oameni şi comercianţi nu mai sunt prea mulţi acolo”, a explicat primarul Francisc Boldea pentru Cetăţeanul.

Parcul Copiilor are o suprafaţă de aproximativ 1,7 hectare, fiind unul dintre cele trei parcuri principale ale Lugojului, alături de Parcul „George Enescu” şi Parcul Gării.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. mary

    4 noiembrie 2016 at 10:25

    a promis domnul primar ca de la anul viitor v-a fi o ordine disciplina si curatenie in oras–nu mai vedem seminte si gunoaie pe jos ,nu mai vedem banci si cosuri de gunoi distruse ,nici hutulusele pline de mizerie de la ciori ,nici celebrele foisoare facute focar de infectie de huligani si boschetari—asa ca asteptam

  2. io lugoj

    4 noiembrie 2016 at 21:00

    Astea se numesc parcuri ce-s in Lugoj? Parcuri sunt alea in care stai pe o banca sa citesti o carte eventualsi unde sa auzi primprejur voci de copii jucandu-se ori,ciripit de pasarele! La noi in orice parc ai sta,auzi zgomot de masini turate! Nu e normal! Parcurile sunt facute pentru relaxare!Asta e menirea lor! Si apropo de casutele din parcul prefecturii,aia care au facut bani vanzandu-si marfa acolo,n-au fost in stare sa isi bata un cui,ori chiar sa le vopseasca pe banii lor! chiar daca au fost inchiriate,cat Dumnezo poa sa coste un kil de cuie si niste vopsea,o pensula…?? Niste nesimtiti,pur si simplu! Asa ca,nu-i mai plangeti atata!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017