Administrație

FOTO! Boldea a început campania electorală trimițând scrisori chiar și la persoane decedate

FOTO! Boldea a început campania electorală trimițând scrisori chiar și la persoane decedate

Autoliv

”Vă propun să comparați cum arată astăzi și cum au arătat acum 8 ani anumite obiective de modernizare a Lugojului și atunci se va vedea cât a progresat orașul nostru”, arată primarul Francisc Boldea într-o scrisoare trimisă în 14 ianuarie 2016 către o lugojeancă decedată acum 5 ani.

Este cunoscută metoda edilului de a-i informa pe lugojeni despre realizările sale prin intermediul scrisorilor trimise la domiciliu. Acesta profită de fiecare sărbătoare sau lucrare pentru a le arăta oamenilor ce a făcut pentru oraș în ultimii ani.

Din realizări, Francisc Boldea enumeră Primăria, Biblioteca, vămile, Podul de fier, Cinematograful, Teatrul, Muzeul, piața, pasajul pietonal, bazarul, cartierele, parcările, trotuarele, rețelele de apă și canalizare, foișoarele, transportul gratuit, aparatele de fitness, iluminatul, orășelele copiilor și alte câteva, susținând că ar mai fi încă aproximativ 100 de obiective mai mici pe care nu le amintește în scrisoare.

Interesant este că edilul se laudă și cu nerealizările, ba chiar cu proiectele cele mai așteptate de către lugojeni: ștrandul și SPA-ul. Nu trebuie să amintim că zeci de lugojeni frecventează încă de anii trecuți bazinele din Caransebeș sau Buziaș, renumitul SPA din Ștrand putând fi admirat doar pentru arhitectura modernă.

După introducere, edilul intră în problema concretă a lugojencei care apare la primărie ca trăind pe strada Jiului.

”În ce privește strada pe care locuiți, aceasta este cuprinsă în programul de reabilitare a străzilor, urmând să fie asfaltată în perioada 15 martie-31 octombrie 2016. În cazul în care nu ați reușit până în prezent să vă legați la conducta principală de apă sau de canalizare, avem rugămintea să faceți acest lucru cât mai repede cu putință, pentru ca modernizarea străzii să se facă în condiții optime la momentul planificat”, se arată în scrisoare.

Contactat pentru a explica sitiația, Francisc Boldea ne-a declarat că scopul scrisorii este acela de a informa cetățenii că trebuie să-și introducă rețelele înaintea asfaltării.

”Am avut situații pe Timotei Cipariu când în ziua asfaltării a venit cineva să ne spună că vrea să-și introducă canalizarea. Pentru a evita aceste situații, am trimis 350 de scrisori la persoane care locuiesc pe străzile unde se va asfalta pentru că nu-i mai lăsăm trei ani: Jiului, Pandurilor, Dorobanților, Odobescu, Grigorecu, Barițiu, Lalelelor, așa am făcut de fiecare dată”.

În ce privește persoanele decedate care încă primesc scrisori de la Primărie, edilul sisține că ”e vina celor care nu și-au făcut succesiunea după ce au decedat proprietarii locuințelor și nu au schimbat documentele de proprietate la Primărie, pentru că noi am luat datele de la impozite”.

Untitled-1

Untitled-0

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. boro

  20 ianuarie 2016 at 11:39

  Dacă tot vrei să înștiințezi populatia privind problema asfaltărilor, nu văd legătura cu „marile realizări ” ale lui Boldea Francisc. Dar observ un singur lucru. Disperarea este mare. Iar prin intermediul acestor scrisori, actualul(încă) primar își face mai mult rău.

 2. gargamel S.A.

  20 ianuarie 2016 at 12:29

  Sa stea linistit, inca o data nu mai iasa primar.

  PS: Campania electorala este pe timbrele din banii mei de contibuabil, deci STOP!!! Nu sesizeaza nimeni?

 3. sad

  20 ianuarie 2016 at 13:53

  Castiga Boldea fara probleme nu va mai agitati

 4. lugojanul

  21 ianuarie 2016 at 10:33

  eu am primit o sc risoare ca sa-mi platesc impozitul,numai ca ce sa vezi domnule primar ca eu l-am platit in prima zi cind a inceputplatile la primarie –asa fac in fiecare an ,si nu am nevoie de somatia dv ,mai bine bani pe plicuri i-ati folosi la curatenia orasului

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Consilierii județului Timiș se întrunesc la sfârșitul lunii. Vezi ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii23 iunie 2017

Galerie FOTO – Prima comună din Banat care profită de pe urma autostrăzii Timisoara-Lugoj și își dezvoltă turismul local

Gabriel Iosa22 iunie 2017

Cine se dă ANAF TIMIȘ pe Facebook? Fiscul timișean contestă pagina de pe rețeaua de socializare

Banatenii21 iunie 2017

Ședință Consiliul Local Lugoj! Mai multe familii vor primi terenuri pentru construcția de locuințe

Banatenii21 iunie 2017

Primarul Timișoarei a dat dispoziție să se amenajeze „în regim turbo” o pistă pentru „bicicliștii răi”

Banatenii20 iunie 2017

Doi consilieri cer Consiliului Local Lugoj desființarea unei taxe încasate ilegal de la populație

Banatenii20 iunie 2017

C.A.P-ul e reîniviat în Caraș-Severin! Locuitorii unei comune se asociază să-și lucreze pământurile și să-și crească animalele

Banatenii20 iunie 2017

Lugojul rămâne fără societățile de salubritate și furnizarea apei. Meridian și Salprest nu vor mai avea voie să presteze servicii către populație

Banatenii19 iunie 2017

Salprest, la un pas de închidere. Retim e noul operator de salubritate pentru zona Lugojului

Banatenii15 iunie 2017

Proiect modern pentru transformarea pieței unei localități de lângă Lugoj

Banatenii14 iunie 2017

Mai mulți consilieri locali riscă amenzi de până în 2.000 de lei. Ce trebuie să facă în maxim două zile

Banatenii13 iunie 2017

Se surpă asfaltul sub mașini, în centrul Lugojului. Circulația e blocată pe un sens

Banatenii12 iunie 2017