Actualitate

FOTO! Bălării până la brâu la ştrandul din Lugoj! Primăria face tobogane

FOTO! Bălării până la brâu la ştrandul din Lugoj! Primăria face tobogane

Autoliv

În loc să facă baie, lugojenii care trec pe lângă ştrandul municipal şi bazinul acoperit din oraş au toate şansele să fie muşcaţi de şopârle și șerpi, care se ascund printre bălăriile de peste un metru înălţime care au crescut în perimetrul ştrandului. Din cauza temperaturilor din ultima perioadă, ierburile au împânzit la propriu ştrandul, căile de acces spre bazine, dar şi râul artificial care şerpuieşte în interiorul zonei de agrement fiind de nerecunoscut.

Lugojenii care stau la răcoare în parcul de lângă fosta bază spun că sunt slabe şanse să îl mai vadă vreodată realizat. Dacă îşi doresc să facă baie şi să se răcorească într-un bazin, nu au decât să rabde, pentru că, spun aceştia, nu îşi permit să meargă la un ştrand amenajat.

„Stă de atâta vreme aici, nu lucră nici dracu, nu fac nimic. Au crescut bălăriile, dacă nu e interes sigur că da. Am văzut că au băgat o maşină într-o zi aici, la poartă, dar în rest acolo e pustiu. Au zis că fac bazin cu apă caldă, termală, fac un drac”, a explicat un lugojean.

Lucrările au fost sistate, aşa cum a explicat şi conducerea instituţiei de câteva ori, pentru că unele documente importante referitoare la proiecte au fost ridicate de DNA în urma unui control efectuat în luna martie a anului curent la primărie. Chiar și așa, un tobogan va fi ridicat în incinta ştrandului. Reprezentații administrației locale susțin că este un proiect independent, care nu are legătură cu cel blocat de ancheta DNA.

„La bazin mai avem puţin, au fost aduse softul şi brăţările şi despărţirile dintre culoare, balizele. Urmează să le punem imediat ce vom avea documentele necesare, acelaşi lucru este şi pentru ştrand, am fi putut să îl dăm în 21 mai, dar trebuie să amânăm. În paralel lucrăm la celălalt proiect, toboganul cu cele trei elemente de dificultate pentru cădere, atât pentru cei cu adrenalină mare, cât şi cel pentru oamenii obişnuiţi”, a explicat primarul Francisc Boldea.

Toboganul va avea cinci căderi cu apă prin pompare, pe două etaje dar şi un bazin de aterizare, unul pentru coborâre mică şi altul pentru cea mare. Toboganul mare va avea o formă încolăcită, urmând să arate ca cele mai moderne din Europa.

Cele două proiecte, ştrand şi bazin acoperit, au costat până acum peste 3 milioane de euro.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. boro

    21 iulie 2015 at 11:25

    Ce să faci, dacă au intervenit procurorii DNA Timişoara. Aşteptarea va fi mai lungă, dar se vor clarifica anumite aspecte.

  2. Ragnar

    21 iulie 2015 at 20:32

    Păi acolo e pădure se stâlpi! Pe bune, cine a făcut proiectul şi a pus un stâlp din 3 în 3 m nu vede ce caraghios arată? Doamne, ce de minţi luminate prin urbea noastră….

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017