Sport

FOTO! 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea echipei de fotbal CSM Lugoj

FOTO! 22 de jucători au fost prezenţi la reunirea echipei de fotbal CSM Lugoj

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj s-a reunit luni, 11 iulie,  pentru noul sezon  în Liga a III-a.  La primul antrenament după pauza competiţională s-au prezentat 22 de jucători, în mare marte cei care au încheiat ediţia precedentă de campionat sub culorile CSM-ului. Staff-ul tehnic va avea în componenţă  acelaşi trio, Cosmin Petruescu- antrenor princial, Claudiu Jivulescu- antrenor secund şi Sorin Micşa-antrenor cu portarii.

Fotbaliştii care au evoluat şi în sezonul trecut la Lugoj şi care au răspuns prezent la reunire au fost: Paul Iordache, Octavian Rusu, Samuel Grecu, Raul Peptănuş, Deian Ştefănescu, Cosmin Loga, Eugen Miculescu, Andrei Cut, Claudiu Roşie, Denis Vânătu, Cosmin Mânecan, Caius Marta, Eduard Olariu, Bogdan Pleşcan, Alex Bodochi, Claudiu Ardelean , Cătălin Pântea. Lor li s-au adăugat o serie de jucători tineri, sub 19 ani, care îşi doresc o colaborare cu CSM-ul, urmând ca antrenorul Cosmin Petruescu să hotărască până la finalul săptămânii dacă vor face parte din echipa lugojeană.

“ Rămâne să decidem dacă sunt peste jucătorii pe care îi avem la ora actuală.  Deocamdată suntem departe de a definitiva lotul, am avut un prim contact cu băieţii noştri  şi le-am explicat acelora care au fost sub contract cu noi până în această vară planurile de viitor şi modalităţile prin care îşi vor primi drepturile financiare restante. Va urma ca pe parcursul săptămânii viitoare să ia o decizie dacă vor avea încredere în proiectul nostru şi vor continua alături de noi sau dacă nu se vor orienta spre alte echipe de la care au oferte.  E posibil cu unii dintre cei care s-au prezentat astăzi la antrenament  să nu ajungem la un numitor comun în priviinţa contractului. În ceea ce îi priveşte pe noii jucători care s-au prezentat, până sâmbătă ne vom decide asupra potenţialului lor şi putem să discutăm de un contract cu Lugojul. Dar asta numai după o primă săptămână de pregătire”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

Tot din din echipa care a încheiat sezonul precedent la CSM, Sergiu Precupanu şi Graţian Tătar vor hotărî în zilele următoare dacă vor continua la Lugoj.

Jucătorii care au încheiat contractul cu CSM Lugoj şi nu s-au prezentat la reunirea lotului, exprimându-şi dorinţa de a evolua la alte echipe au fost: Laurenţiu Rotea, Flavius Vlădia, Răzvan Mardare, Cristian Poiană, Ivan Ţudic şi Vlad Stoi.

Cosmin Petruescu a precizat că a primit asigurări ferme că până la sfârşitul lunii iulie toţi jucătorii vor fi cu dreprurile financiare la zi.

“Le-am spus acest lucru şi cei care au încredere în proiectul nostru, vor continua alături de noi. Cei care nu, le mulţumim pentru ce au făcut pentru echipă şi le urăm succes în carieră pe mai departe”, a adăugat antrenorul.

Obiectivul pentru următorul sezon competiţional va fi fixat de către staff-ul tehnic, împreună cu cel administrativ în momentul în care se va definitiva lotul.

Foto: Silviu Boian

 

 

 

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017

Patru ore de superspectacol AeroNautic la Surduc. Vezi programul complet al manifestărilor

Banatenii27 iunie 2017

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017