Sport

Fotbaliştii lugojeni, învinşi de Ghiroda în prelungiri în Cupa României

Fotbaliştii lugojeni, învinşi de Ghiroda în prelungiri în Cupa României

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj a pierdut cu 4-2 meciul din Cupa României, în deplasare, în faţa Ghirodei, echipă care anul trecut s-a luptat pentru promovare în Liga a IV-a Timiş. La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost egal, 2-2, pentru Lugoj reuşind dubla Dan Silaghi. Au urmat două reprize de câte 15 minute de prelungiri, în care gazdele au reuşit să înscrie de două ori, unul dintre goluri fiind marcat din 11 metri şi şi-au adjudecat victoria.

Deşi grupare lugojeană a întâlnit o echipă de Liga a IV-a, Ghiroda a avut în componenţă o serie de jucători cu experienţă în primele două ligi ale ţării. Este vorba despre Leo Naidin, un fotbalist de 34 de ani care a jucat la Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti. De asemenea, Florin Dochiţa şi Ema Pătraşcu, jucători cu foarte multe meciuri în Liga a II-a.  CSM Lugoj a fost dezavantajată şi de regulament, în condiţiile în care a fost nevoită să joace cu trei jucători sub 19 ani, întrucât este echipă de Liga a III-a, spre deosebire de gazde, care au putut să alinieze o formaţie mult mai experimentată.

Lugojul a suferit şi la capitolul omogenizare, având foarte mulţi jucători noi în lot. În plus, unii fotbalişti nu au putut evolua, fiind menajaţi din cauza unor probleme medicale, iar alţii nu şi-au rezolvat încă situaţia contractuală. Aici se înscriu Miculescu, Bozean, Lazea şi Drăgoescu.

“Cred că este un rezultat nemeritat după aspectul partidei, dar asta contează mai puţin. În astfel de meciuri eliminatorii important este rezultatul, nu jocul. Noi am punctat mai mult la impresia artistică, în timp ce gazdele au fost mai pragmatice. Am fost puţin naivi în defensivă, iar acest lucru ne-a costat. Încă suferim la capitolul relaţii de joc. Avem în lot foarte mulţi jucători tineri şi noi şi nu am insistat foarte mult pe partea tactică, pentru nu am avut timpul necesar. Suntem în plină perioadă de acumulări fizice şi sunt convins că după ce vom închia această perioadă vom avea timp să lucrăm şi la relaţiile de joc. Din păcate pentru noi nu am reuşit să câştigăm şi să trecem în turul următor în Cupa României, motiv pentru care ne vom vedea în continuare liniştiţi de planul de pregătire gândit la început”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei CSM Lugoj.

Lugojenii vor juca următorul meci amical sâmbătă, de la ora 11, în deplasare la Şcolar Reşiţa, echipă angrenată, la fel ca şi CSM Lugoj, în Liga a III-a.

“Odată cu acest meci putem considera încheiată această perioadă de pregătire fizică şi vom pune mai mult accent pe partea tehnico-tactică”, a subliniat Petruescu.

CSM Lugoj a început în următoarea formulă: Păduraru, Precupanu, Ciobanu, Horcea, Roşie, Olariu, Ciobotariu, Livan, Marta, Rus şi Silaghi. Au mai intrat: Botochi, Sărăcin şi Loga.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017

Patru ore de superspectacol AeroNautic la Surduc. Vezi programul complet al manifestărilor

Banatenii27 iunie 2017

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017