Sport

Fotbaliştii de la CSM Lugoj învinşi în deplasare de FC Hunedoara

Fotbaliştii de la CSM Lugoj învinşi în deplasare de FC Hunedoara

Autoliv

Pauza competiţională, cauzată de decesul jucătorului  Patrick Ekeng de la Dinamo, a scos echipa lugojeană  de fotbal din forma bună în care se afla, când a contabilizat  patru jocuri fără înfrângere.

În etapa a XXVI-a a Ligii a III-a de fotbal, disputată cu o săptămână întârziere, vineri, 13 mai, CSM Lugoj a fost înfinsă de către FC Hunedoara în deplasare cu scorul de 2-1. Soarta partidei a fost pecetluită încă din prima repriză, în care s-au marcat toate cele trei goluri. În ciuda dominării şi posesiei superioare a Lugojului, echipa gazdă a dat dovadă de mai mult pragmatism şi a punctat exact atunci când a fost nevoie.

FC Hunedoara a deschis scorul în minutul 2, prin Bozian, însă acest lucru nu a turnat plumb în picioarele timişenilor, care au avut un gol anulat în minutul 28 pe motiv de offsaid. Previzibila egalare, după cursul jocului, a venit în minutul 35. Marta a fost faultat la marginea careului de 6 metri, arbitrul a fluierat lovitură de la 11 metri, iar Dobricean a adus egalarea. În minutul 45, s-a acordat un nou penalty, de data aceasta în favoarea gazdelor şi Tecsi a stabilit scorul final 2-1 pentru FC Hunedoara.

Paradoxal, cei doi jucători care au marcat pentru victoria gazdelor au fost în trecut în tratative cu CSM Lugoj, însă nu s-au înţeles la partea financiară.

“Cu Bozian am fost şi noi în discuţii vara trecută, însă nu am putut să-i satisfacem pretenţiile financiare, ridicate şi îndreptăţite. La fel s-a întâmplat şi cu Tecsi, care din păcate a optat pentru Hunedoara, o echipă cu un buget mult mai mare decât al nostru şi care şi-a permis să transfere astfel de jucători”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul formaţiei CSM Lugoj.

Repriza a doua a fost dominată de echipa lugojeană, dar fără finalitate pe tabela de marcaj.

“Am făcut un joc bun în deplasare, însă am întâlnit o echipă mult mai experimentată decât a noastră care a gestionat bine singurele oportunităţi pe care le-a avut. Două greşeli în prima repriză care ne-au privat de cele 3 puncte”, a completat Cosmin Petruescu.

CSM Lugoj a avut şi trei jucători indisponibili pentru această partidă, Poiană şi precupan suspendaţi şi Ardelean accidentat.

“Faptul că nu ne-am putut baza pe cei trei jucători nu este o scuză Avem un lot numeros şi cred că am făcut tot ce se putea pentru a ne adjudeca toate cele trei puncte. Dar plătim în continuare tribut lipsei de experienţă în momentele decisive ale partidei. Am întâlnit o echipă mai pragmatică. FC Hunedoara are o experienţă competiţională net superioară nouă , cu jucători care au evoluat în Liga a II-a şi chiar în Prima Ligă. Însă sunt deranjat de rezultat, deoarece după aspectul jocului cred că meritam cel puţin un punct”, a mai spus Petruescu.

Etapa viitoare, care se va desfăşura marţi, 17 mai, de la orele 18, CSM Lugoj va juca pe teren propriu contra echipei Naţional Sebiş, o grupare care şi-a anunţat la începutul campionatului intenţia de a promova.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017