Lugojeanul

Politică

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Autoliv

Banatenii

Ioan Ambruș, fostul preşedinte al PNL Lugoj care a fost exclus din partid, aşa cum am relatat aici, a declarat că încă nu a primit nicio informare oficială privind hotărârea Biroului Local al PNL Lugoj, hotărâre pe care intenționează să o conteste, inclusiv la nivel de București, pentru că, în opinia sa, este… ilegală, arată Ziua de Vest.

„Hotărârea de excludere mi se pare total ilegală, de fapt, ca și alegerile din PNL Lugoj, pentru președinte și Biroul Local, unde am fost împiedicați să candidăm. Noua conducere a PNL Lugoj trebuie să priceapă că hotărârile de Consiliu Local le votezi în funcție de oportunități și necesități, nu în funcție de interese personale sau doar pentru a fi Gică contra. Referitor la Consiliul Local, cred că am cea mei vastă activitate dintre membri care mai sunt în consiliu în momentul de față și am cele mai multe interpelări și cele mai multe luări de cuvânt în cadrul ședințelor, iar acest fapt se poate vedea din verificarea proceselor verbale. Referitor la plata cotizației, cei din noul BPL Lugoj ar trebui să-și pună întrebarea cum de am putut candida în 22 aprilie, la alegerile județene. Dacă nu știu, le spun că, făcând parte din BPJ, până la data alegerilor, cotizația noastră a fost plătită la Timișoara, altfel nu puteam candida. Există un borderou, chitanțe și se poate verifica. Iar referitor la declarația privind plecarea la ALDE, mi s-a adresat o întrebare dacă am fost curtat de ALDE și dacă o să plec la ALDE, iar eu am spus că da, am fost curtat, iar dacă o să mă hotărăsc să plec o să iau două treimi din organizație cu mine, reprezentând diferența de membri PNL care nu mai sunt acum activi și pe care PNL Lugoj nu îi mai are. În momentul de față, organizația PNL din Lugoj mai are doar o sută și ceva de membri, din patru sute, iar această prezență <minunată> s-a văzut la alegerea noii conduceri. Dar, aștept să primesc o informare oficială privind excluderea, după care, logic, o să contest hotărârea Biroului Local, care trebuie să fie aprobată în Biroul Județean, unde nu poate să se voteze împotriva hârtiilor care există, după care putem să discutăm și la nivel de București, fiindcă, din punctul meu de vedere, domnii care iau aceste hotărâri nu au reprezentat Partidul Național Liberal și, poate, nu-l reprezintă nici acum. Au apărut, undeva, proaspăt, în politica lugojeană, dar nu au făcut nimic pentru oraș”, ne-a declarat Ioan Ambruș, pentru sursa citată.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Alexandru

    19 iulie 2017 at 13:37

    Accepta-ti soarta si pleaca. Ai distrus PNL-ul la nivel local. Si daca pleci, ia si pe Robu cu tine. Mergeti invartidu-va cu Busoi cu tot.

  2. ciubac liviu

    19 iulie 2017 at 13:41

    Lasati-l sa mai candideze de 10-15 ori. Tot sluga lui Boldea ramane.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

Sorin Grindeanu, la DNA. Este audiat ca martor într-un dosar de corupţie

Banatenii13 septembrie 2017

Pachete electorale în prima zi de şcoală. Femeile din PSD Lugoj au bifat încă o acţiune pentru imaginea partidului

Banatenii11 septembrie 2017

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017

Francisc Boldea își face public fluturașul de salariu. Vezi ce sumă primește lunar în mână

Banatenii4 august 2017

Grindeanu nu renunță la PSD. Filiala din Timiș îi susține oficial contestația la decizia de excludere din partid

Banatenii28 iulie 2017

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017