Actualitate

Florin Dumitru, şef la “Locală”, lăsat fără permis de Poliţia Rutieră

Florin Dumitru, şef la “Locală”, lăsat fără permis de Poliţia Rutieră

Autoliv

Şeful Poliţiei Locale Lugoj, Florin Dumitru, a rămas fără carnet după ce a parcat pe un loc destinant Poliţiei Municipiului Lugoj sau Primăriei Lugoj. Evenimentul neplăcut pentru conducătorul „localilor” a avut loc la început de săptămână. Grăbit să ajungă la o întâlnire de partid, Dumitru a parcat unde a putut cât mai aproape de sediul PSD Lugoj, exact pe un loc pe care nu avea voie să o facă.

Văzând că nu parcase regulamentar, un agent al Biroului Rutier Lugoj l-a invitat pe Florin Dumitru să îşi mute maşina. Potrivit unor surse din poliţie, agentului de la rutieră i s-a răspuns „de sus” din partea şefului de la „Locală”, acesta din urmă cerându-i lucrătorului de poliţie să îi explice în care lege scrie că este nevoit să îşi mute maşina.

Agentul nu a cedat presiunilor lui Dumitru, scriindu-i acestuia o amendă de 750 de lei pentru parcare neregulamentară. Lucrurile nu s-au oprit aici, deoarece invitat să îşi mute maşina din locul de parcare în care o lăsase în mod neregulamentar, Dumitru a refuzat, iar agentul a întocmit pe loc un proces verbal prin care şefului poliţiştilor locali i s-a reţinut permisul de conducere pentru că nu a urmat indicaţiile agentului constatator.

Florin Dumitru nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Boian Cornel

  21 mai 2016 at 20:32

  Exista si un daca. Daca numarul locurilor de parcare din fata Sediului Politiei au fost aprobate prin HCL,unde sunt prevazute delimitari precise pentru autovehicolele politiei,atunci d-l de la Politia Locala
  a fost sanctionat corect pentru ca a incalcat o lege locala ce avea obligatia,prin natura functiei,sa vegheze la respectarea ei.Dar,DACA,nu exista o Hotarare a Consiliului Local de atribuire a unui nr. de locuri de parcare pentru Politia Nationala,atunci cel care a aplicat amenda a facut un abuz,abuz numit infractiune.

 2. raul

  21 mai 2016 at 23:27

  În loc sa lupte împotriva infracționalității milițienii se lupta cu polițiștii. Dacă va câștiga în instanță nu îl văd bine pe rutierist și unii de la rutiera cam merita curățați de acolo măcar pentru faptul ca opresc fetele frumoase ca sa …facă rost de nr lor de telefon!

 3. PARAIPAN

  22 mai 2016 at 0:41

  Stiti de ce a fost inventata politia locala? Sa aiba de cine rade politia nationala. Promitem o lada de bere agentului care l-a amendat ca nu se mai poate cu fanfaronii astia de pesedei.

 4. dumnezeu

  23 mai 2016 at 9:06

  Maine are carnetul inapoi de la vreun prieten suspus, iar agentul care l-a sanctionat va fi aspru pedepsit sau frecat in ultimul hal de sefi….
  Cand juca cumnatul lui handbal la Lugoj,Florin venea la meciuri cu un sacou rupt in coate si umil ca un catelus,iar acum nici macar nu-si mai coboara nasucul printre muritori:))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Încă o bancă dispare din România. Ce se întâmplă cu conturile

Banatenii28 iulie 2017

Cât a plătit primarul PSD Marcel Muia, de la bugetul local, pentru 6.000 de mici, 300 de meniuri „premium” și un număr de magie

Banatenii27 iulie 2017

VIDEO Hoț prins în flagrant într-un magazin din Timișoara, dat afară în șuturi de vânzătoare

Banatenii27 iulie 2017

Sute de mii de euro, găsiți la perchezițiile din dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Dezvăluiri incendiare făcute de renumitul chirurg, Emil Urtilă, vizat de dosarul „diplome fără studii” de la Arad

Banatenii26 iulie 2017

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017