Actualitate

Fiul unui primar, dat afară de la BAC după ce ar fi încercat să copieze cu un pix „super șmecher”

Fiul unui primar, dat afară de la BAC după ce ar fi încercat să copieze cu un pix „super șmecher”

Autoliv

Un elev de clasa a XII-a, de la Liceul Traian Vuia din Făget, care a susținut examenul de Bacalaureat la Colegiul Iulia Hașdeu din Lugoj a fost dat afară din examen după ce a fost prins încercând să copieze. Potrivit informațiilor intrate în posesia „Cetățeanul”, elevul dat afară de la proba de Matematică a examenului de Bacalaureat este Bogdan Medelean, fiul primarului din Tomești, Costel Medelean.

Mai mulți elevi au declarat că Medelean a fost dat afară din examen după ce ar fi încercat să copieze cu ajutorul unui pix „super șmecher”. Contactat de „Cetățeanul”, primarul din Tomești a declarat că nu știe ca fiul său să fi fost dat afară din examen. Edilul s-a mai declarat surprins de faptul că fiul său a încercat să copieze, în condițiile în care a luat ore la Matematică, atât la Lugoj, cât și la Timișoara. Medelean a mai declarat că fiul său intenționa să se înscrie la Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității de Agronomie.

Ulterior, primarul, aflat în drum spre Lugoj, unde a plecat de urgență pentru a vedea care este situația, a revenit și a spus că nu reușește să afle detalii despre fiul său. „Nimeni nu vrea să îmi spună nimic. Nimeni nu știe de el unde l-au dus, cum l-au dus, cei îi fac”, a spus Costel Medelean.

Primarul a mai spus că a reușit să ia legătura cu o nepoată care era cu fiul său în sală, iar fata i-a povestit că supraveghetorul s-a ridicat brusc de la catedră, l-a chemat pe șeful comisiei și l-au luat cu ei. „Nu cred că trebuia să îl ia așa, fără să știm nimic de el, pentru că nu o omorât pe nimeni. Nu știu ce s-a întâmplat până nu vorbesc cu el”, a spus primarul.

FOTO: Facebook/Bogdan Medelean

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. michael

    6 iulie 2016 at 15:52

    Stati linistiti, oameni buni. Sigur il inscrie domnul primar la facultate si fara Bac. Doar se poarta. Ca doar vorba ceea: Asa tata, asa fiu. Astia sunt fentatori de meserie, lor nu li se aplica regulile oamenilor obisnuiti. In lumea edililor, treburile merg dupa principiile lui Vanghelie. Iti insusesti niste bani (de preferat multi) si ii investesti in odrasla pe care o trimiti la facultati peste mari si tari sa toace banii pe care taticu i-a „ciordit” de la mujici. Nu s-au gandit rau cu Silvicultura. E de viitor, mai ales in zona natala a tanarului. Acolo sunt paduri, nene. Paduri care trebuie sistematizate si subtilizate ca altfel o sa se confunde padurea cu jungla amazoniana. Mai trebuie rariti pomii, Ba chiar e necesara si schimbarea destinatiei lemnului ca doar e o sursa buna de bani. Va dati seama la romana ce a copiat baiatul, dar asta nu mai conteaza. Ii uram d-lui primar sa treaca cu bine peste asta si cu cheltuieli cat mai putine.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Primii doi romi implicaţi în ultimele incidente de la Lugoj au fost arestaţi. Nu sunt cei care au tras cu arma

Banatenii22 august 2017

Accident mortal pe autostrada Timișoara – Arad. Cum s-a petrecut tragedia în care au murit doi șoferi de TIR

Banatenii22 august 2017

Cine îi poate opri pe romii care trag cu pistoale pe străzile Lugojului. Încă un conflict armat şi niciun arestat

Banatenii22 august 2017

Decizie „bombă” în dosarul procurorului DNA care a cerut închisoare pentru Ostaficiuc, Ciuhandu, Cojocari și alți „grei” din Timișoara

Banatenii18 august 2017

Şeful clanului de romi acuzat că a cerut taxă de protecţie neagă implicarea în conflictul armat de la Lugoj

Banatenii18 august 2017

Focuri de armă pe o stradă din Lugoj. Din nou romii sunt protagoniştii scandalului

Banatenii18 august 2017

Clanurile ţigăneşti au început să se încaiere şi la Timişoara, după ce toată vara Lugojul a fost “teatru de război”

Banatenii17 august 2017

Un fost militar din Craiova, condamnat la Timișoara pentru uciderea iubitei cu 23 de ani mai în vârstă

Banatenii17 august 2017

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017