Actualitate

Femeie răpită de pe o stradă din Lugoj! Victima, batjocorită și agresată sexual de soțul ei

Femeie răpită de pe o stradă din Lugoj! Victima, batjocorită și agresată sexual de soțul ei

Autoliv

O femeie de 32 de ani a fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu soțul acesteia, totul petrecându-se la scurt timp după ce victima a fost răpită de pe o stradă din Lugoj la orele prânzului. Aflați în proces de divorț, cei doi lugojeni stau separați, bărbatul având în custodie fata cuplului, de doar 4 ani, până când instanța va da un verdict final. Din cauză că femeia a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei, acesta s-a enervat și a urmărit-o, după care luat-o cu forța de pe stradă.

Îndreptându-se spre judecătoria din Lugoj, femeia a văzut la un moment dat că dintr-o mașină s-a dat jos bărbatul ei, care a obligat-o să urce cu el în mașină, în zona Unic din Lugoj. De acolo, susține victima, bărbatul a dus-o la Surduc, acolo unde a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta.

„În zona semafoarelor, lângă Universitatea din Lugoj, a ieşit soţul meu dintr-o maşină şi m-a băgat cu forţa. Şoferul l-a lăsat când a văzut că dă în mine şi i-a spus că el nu se bagă. M-a lovit şi mi-a zis că de ce am cerut de ce a cerut avocatul meu ordin de restricţie. Îmi reproşa că vreau să îi iau copilul. S-a pus el la volan şi m-a dus la Surduc, la fratele lui. Acolo a trebuit să întreţin raporturi sexuale cu el ca să scap cu viaţă pentru că întruna m-a ameninţat că mă omoară. Din cauză că a crezut că îi semnez o declaraţie prin care îi ridic ordinul de restricţie pentru mine şi fata mea, ne-am deplasat la Timişoara, la un notar. De la Lugoj la Surduc a condus el, deşi nu are permis şi are o condamnare cu suspendare pentru aceasta. De la Surduc la Timişoara, am condus eu pentru că ştiam că doar în Timişoara am o şansă să scap. La notar am intrat în baie şi m-am închis acolo. El a plecat pentru că l-au scos notarii afară. A plecat cu toate actele mele, cu geanta, cu telefon, cu chei, cu absolut tot. M-a mai luat de două ori de pe stradă şi m-a mai sechestrat. Am două dosare pentru chestia asta în curs. M-a ameninţat cu moartea pe mine şi pe copil de-a lungul timpului”, a povestit femeia pentru Pressalert.ro

După ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia a reușit să se refugieze într-un loc sigur și să își sune avocatul, care a sunat la rândul lui la 112. Polițiștii sosiți la fața locului au chemat și o ambulanță, pentru că femeia acuza dureri puternice de cap. Surse apropiate cazului spun că bărbatul a mai fost certat cu legea în trecut, făcând și închisoare pentru mai multe fapte pe care le-a comis. O anchetă este în desfășurare în acest caz.

foto: pressalert.ro

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Agresorul femeii răpite şi violate de la Lugoj, prins şi adus la poliţie pentru audieri – Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Accident mortal pe autostrada Timișoara – Arad. Cum s-a petrecut tragedia în care au murit doi șoferi de TIR

Banatenii22 august 2017

Cine îi poate opri pe romii care trag cu pistoale pe străzile Lugojului. Încă un conflict armat şi niciun arestat

Banatenii22 august 2017

Decizie „bombă” în dosarul procurorului DNA care a cerut închisoare pentru Ostaficiuc, Ciuhandu, Cojocari și alți „grei” din Timișoara

Banatenii18 august 2017

Şeful clanului de romi acuzat că a cerut taxă de protecţie neagă implicarea în conflictul armat de la Lugoj

Banatenii18 august 2017

Focuri de armă pe o stradă din Lugoj. Din nou romii sunt protagoniştii scandalului

Banatenii18 august 2017

Clanurile ţigăneşti au început să se încaiere şi la Timişoara, după ce toată vara Lugojul a fost “teatru de război”

Banatenii17 august 2017

Un fost militar din Craiova, condamnat la Timișoara pentru uciderea iubitei cu 23 de ani mai în vârstă

Banatenii17 august 2017

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017