Sport

Evenimentele din Turcia au determinat întreruperea turneului de volei pe plajă la care a participat Adriana Rotaru de la CSM Lugoj

Evenimentele din Turcia au determinat întreruperea turneului de volei pe plajă la care a participat Adriana Rotaru de la CSM Lugoj

Autoliv

Încercarea de lovitură de stat din Turcia a întrerupt şirul turneelor internaționale de volei pe plajă la care a participat voleibalista de la CSM Lugoj, Adriana Rotaru. Sportiva a obţinut medalia de argint săptămâna trecută  la Istambul Cup, în echipă cu Zeynep Koc din Bucureşti. Acelaşi cuplu ar fi avut şanse considerabile de a ocupa un loc pe podium şi la TVF Pro Beach Tour, un circuit de turnee desfăşurat în mai multe oraşe din Turcia, pe tot parcursul verii.

Competiţia care a avut loc în oraşul Hopa era în plină desfăşurare, când evenimentele petrecute în Turcia au dus la anularea ei.

“Am câştigat un meci şi am pierdut două joi şi vineri (nr. 14 şi 15 iulie). Am mai fi avut de jucat sâmbătă şi duminică semifinalele şi finalele, dar s-a anulat competiţia din cauza atentatelor. Eu eram departe de Istambul şi Ancara, însă am preferat să nu riscăm şi am venit în ţară. Au fost şase echipe participante, împărţite în două grupe de câte trei, am jucat fiecare cu fiecare, după care ar fi trebuit să aibă loc semifinalele şi finale în cazul în care competiţia şi-ar fi desfăşurat programul firesc”, a declarat Adriana Rotaru.

Sportiva mai ratează şi celelalte două competiţii de volei pe plajă la care ar fi trebuit să participe în acest weekend şi peste două săptămâni în Turcia.

“Există posibilitatea ca aceste turnee să se mai joace dacă nu mai sunt probleme în Turcia, dar odată ce s-a anulat acest turneu, am zis că sunt şanse ca nici celelalte să nu se mai desfăşoare şi am preferat să ne întoarcem şi să nu stăm degeaba. Am hotărât că mai bine pentru noi este să revenim în România decât să riscăm” a adăugat voleibalista.

Pentru Adriana Rotaru urmează Campionatul Naţional de la Sibiu la începutul lunii august, după care va reveni la Lugoj pentru reunirea echipei Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017