Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Autoliv

Banatenii

„Cupa Mondial” este prima ediţie a unui maraton ce se desfăşoară la Lugoj, în data de 22 iulie,  organizat de Mondial S.A. în colaborare cu Primăria Lugoj.    Este un eveniment menit să fie un îndemn către un stil de viață mai sănătos, iar fondurile strânse din înscrieri vor fi folosite pentru a achiziționa materialele necesare unei educații calitative pentru o fetiță de 12 ani cu potențial ridicat (a finalizat clasa a șasea cu media 10 pe linie) care nu are posibilități financiare pentru a-și continua studiile.

Sponsorii acestui eveniment sunt Marmot, care vor asigura premiile pentru cei mai buni din competiție și sala Power Gym din Lugoj care vor asigura premianților abonamente pentru o lună în cadrul sălii de spor

Pe siteul deicat evenimentului organizatorii explică toate detaliile despre desfăşurarea acestuia.  “Cupa Mondial unește Lugojul în mișcare pentru un stil de viață sănătos. Ieșim din monotonie și colorăm orașul cu energie sâmbătă, 22 iulie. Taxa de participare pentru cursele adulților va fi de 20 de lei Early Bird, respectiv 30 de lei perioada imediat următoare, iar fondurile strânse din înscrieri vor oferi șansa la educație unei fetițe cu potențial. Înscrie-te și tu la Cupa Mondial completând formularul următor și alege una din cursele la care vrei să te înscrii. Vei putea să-ți ridici kit-ul de concurs vineri, 21 iulie, între orele 17:00 – 20:00, iar locația va fi anunțată în curând.

Evenimentul va cuprinde trei curse pentru adulți (7,3 km, 14,6 km și 21,9 km) desfășurate simultan, al căror start se va da din fața Primăriei Lugoj în data de 22 iulie 2017, de la ora 09:30, și una pentru copii (600 m) al cărui start se va da la 09:35. Toate se vor desfășura pe un traseu marcat în oraș, pe o buclă de 7,3 km. Sunt disponibile un total de 300 de numere de concurs la cursele pentru adulți.

Traseul buclei de 7,3 km poate fi vizualizat în animație (diferența de nivel pozitivă este de 27 de metri).

Cele trei curse pentru adulți au fost gândite pentru a oferi tuturor oportunitatea de a participa, indiferent de gradul de pregătire:

*Pentru fiecare cursă de adulți în parte, vor fi premiați primii trei ajunși la finish de la categoria masculină, respectiv primele 3 de la categoria feminină. În total, vor fi 18 premii alocate curselor de adulți.

*Pentru a te putea înscrie la concurs, va trebui să completezi și să aduci la concurs Declarația pe proprie răspundere pentru cursele adulților, respectiv Acordul părintelui pentru cursa copiilor împreună cu un act de identitate. Copiii sub 10 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte/tutore. Cei între 10-18 ani pot veni singuri, însă trebuie să aducă Acordul părintelui semnat!

*Prin înscrierea la concurs, confirmi că ai citit și că ești de acord cu regulamentul oficial.

*Înscrierea la cursa copiilor este gratuită.

*Taxa de participare early bird (până în 05.06.2017) este de 20 de lei, iar după această perioadă 30 de lei. Înscrierea se încheie pe 12.07.2017.

*Cei de la PowerGym se vor ocupa de încălzirea participanților cu 15 minute înainte de începerea efectivă a curselor

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017