Sport

Echipa de volei CSM Lugoj a câştigat în setul decisiv contra celor de la SCM Piteşti

Echipa de volei CSM Lugoj a câştigat în setul decisiv contra celor de la SCM Piteşti

Autoliv

Echipa de volei CSM Lugoj a reuşit să se impună în faţa formaţiei SCM Piteşti în meciul al doilea pe care lugojencele îl dispută în cadrul turneului de pregătire dotat cu Cupa Autoliv.

La fel ca în jocul precedent, meciul a fost dus în setul decisiv, însă de această dată jucătoarele de la CSM au reuşit să câştige cu 3-2. În primul set voleibalistele pregătite de Valerijan Luka nu au întâmpinat probleme şi s-au impus cu 25-19. A urmat o perioadă de joc mai puţin fastă, care a dat ocazia adversarelor să egaleze în setul doi (17-25) şi chiar să preia conducerea în următorul act (18-25).

Setul al patrulea a fost cel mai spectaculos, s-a jucat la impresia artistică, spre deliciul publicului prezent în Sala Sporturilor I.K. Ghermănescu. Acest act a marcat revenirea echipei lugojene, care s-a impus cu 25-23, în urma unor dispute foarte echilibrate. Strâns a fost şi setul decisiv, însă echipa din Lugoj a reuşit să şi-l adjudece (15-11) şi să obţină victoria cu 3-2.

Valerijan Luka, antrenorul echipei CSM Lugoj a apreciat că jucătoarele pe care le pregăteşte au avut un plus de concentrare faţă de precedenta partidă disputată la acest turneu, contra celor de la Craiova.

“Poate că primele două seturi din meciul jucat cu echipa din Craiova au fost mai bune decât acest meci, dar în jocul de astăzi ne-am concentrat până la capăt. S-a jucat frumos şi pentru public îmi pare bine că am câştigat. Dar noi încă suntem în stadiul de pregătire şi până găsim legăturile în joc va mai trece puţin timp. S-a văzut astăzi că nu am jucat foarte mult pe centru şi aici avem mai mult de lucrat. Dar Lorena Ciocian s-a prezentat la antrenament marţi şi nu am reuşit să închegăm echipa aşa cum ne-am fi dorit. Aş vrea să remarc evoluţia junioarei Natalia Preda, care a intrat pe teren în locul Lorenei Ciocian şi şi-a făcut foarte bine datoria”, a declarat antrenorul formaţiei lugojene.

Tehnicianul CSM-ului a adăugat că în ciuda bugetului mai mare de care adversara din acest meci îl are, cele două echipe sunt cam la egalitate din punct de vedere al valorii jucătoarelor pe care le au la dispoziţie şi că între CSM Lugoj şi SCM Piteşti se va da lupta pentru locurile 7-8 în campionat.

Duminică, 11 septembrie se vor disputa ultimele două meciuri ale turneului. De la ora 10.30 SCMU Craiova va întâlni SCM Piteşti, urmând ca de la ora 13 CSM Lugoj să joace contra celor de la Fatum Nyiregyhaza din Ungaria.

CSM Lugoj a început în următorul sextet: Lorena Ciocian, Alex Warren, Sophie Godfrey, Ionela Canea, Gabriela Bălae, Ramona Rus.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Mai multe în Sport

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017