Actualitate

Echipa de fotbal Vulturii Lugoj încheie returul de campionat pe podium

Echipa de fotbal Vulturii Lugoj încheie returul de campionat pe podium

Autoliv

Conducerea Clubului Vulturii Lugoj a decis anul trecut în toamnă întinerirea lotului prin promovarea tinerilor de la echipa a II-a și l-a adus pe banca echipei și pe antrenorul Cosmin Petruescu, care a activat la Politehnica Timișoara.

Astfel Vulturii au debutat în noul sezon cu forţe proaspete si, deși obiectivul propus era evitarea retrogradării, echipa a reușit un tur de campionat foarte bun clasându-se pe locul V cu 20 de puncte. Returul Campionatului a fost unul excepțional, Vulturii reușind 10 victorii consecutive, acumulând 30 de puncte și clasându-se pe locul III.

“După turul Campionatului ne-am propus să obținem mai multe puncte cu primele echipe clasate, deoarece în tur obținusem doar un punct din 12 posibile, astfel că în retur am obținut 12 puncte cu primele patru echipe clasate. Nu a fost un retur ușor , dar s-a văzut rezultatul muncii în echipă. Tot ce am realizat am realizat în echipă și când spun echipă mă refer la staff-ul tehnic , format din Claudiu Jivulescu, antrenor secund, și Sorin Micșa, antrenor al portarilor, staff-ul administrativ, format din Marius Maier președinte, Horea Onae, vicepreședinte, și Adrian Miron, director sportiv, și bineînțeles cu sprijinul financiar din partea Consiliului Local, în frunte cu primarul Francisc Boldea. Vrea să mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în fenomenul fotbalistic de la Lugoj pentru profesionalismul cu care și-au făcut treaba în tot acest Campionat. Este un loc III la general care ne onorează, dar în același timp ne obligă la mai mult, atât pe noi cei din staff-ul tehnic, cât și pe jucători, dar și pe cei care susțin financiar această echipă.”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei Vulturii Lugoj.

După încheierea campionatului, conducerea clubului Vulturii Lugoj împreună cu primarul Francisc Boldea și antrenorul Cosmin Petruescu se vor întâlni pentru a discuta prelungirea contractului antrenorului care își doreşte să mai stea un sezon pe banca Vulturilor și de ce nu, să promoveze echipa.

“Vara trecută când am venit la echipă am spus că este un proiect pe termen mediu și lung. Din punctul meu de vedere proiectul este în grafic. Zilele următoare vom discuta împreună cu Marius Maier și primarul Francisc Boldea strategia pentru Campionatul viitor. Eu îmi doresc să rămân și dacă cei doi oameni care m-au convins să revin acasă, primarul Francisc Boldea și Călin Dobra, vicepreședintele CJT, își doresc să continuăm, o voi face cu mare plăcere. Vulturii Lugoj este o echipă cu potențial și într-un viitor nu foarte îndepărtat ne dorim să facem parte dintr-un eșalon superior. Sigur că o să mai avem nevoie de câțiva jucători pentru a completa lotul, deoarece prin regulament suntem obligați să folosim trei jucători sub 19 ani, iar pe acest criteriu de vârstă va trebui să mai facem câteva achiziții. Deasemenea îmi doresc să avem aceeași stabilitate financiară, poate puțin îmbunătățită, ca să ne putem gândi la un obiectiv mai îndrăzneț cum ar fi promovarea”, a mai declarat tehnicianul echipei Vulturii Lugoj.

Echipa lugojeană a jucat în acest Campionat 24 de meciuri dintre care a obținut 16 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri, clasându-se pe poziția a III cu 50 de puncte acumulate.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Petrică

    11 iunie 2015 at 15:12

    Felicitări lui Cosmin pentru ceea ce a reuşit să realizeze cu cele două echipe (cea din liga 3 – clasată pe locul 3 şi cea din liga 5 – clasată pe locul 2). Sunt sigur că jucătorii celor două echipe, fiind în general tineri, mai au multe de spus în fotbalul lugojan, şi de ce nu, în cel românesc. Să nu uităm că şi Pintilii a tercut pe la Lugoj, prin mâna lui Cosmin Petruiescu.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017