Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj, învinsă la limită în deplasare de către Şcolar Reşiţa

Echipa de fotbal CSM Lugoj, învinsă la limită în deplasare de către Şcolar Reşiţa

Autoliv

Deplasarea echipei de fotbal CSM Lugoj la Şcolar Reşiţa, care a avut loc sâmbătă, 13 august, pentru un meci amical, a coincis cu un eşec la limită din punct de vedere al rezultatului pentru elevii lui Cosmin Petruescu,  însă nu şi din punct de vedere al jocului, partida fiind un prilej bun de a vedea noii jucători la lucru şi un test util.

Deşi echipa lugojeană, angrenată în Liga a III-a, a dominat pe tot parcursul meciului creându-şi numeroase ocazii de a marca, a lipsit eficienţa la finalizare, reşiţenii fiind mai pragmatici şi reuşind să întoarcă rezultatul pe final. După o primă repriză încheiată cu scorul de 0-0, Bogdan Bozean a înscris singurul gol al CSM-ului în minutu 55. În ultimele 15 minute ale partidei, gazdele au marcat de două ori şi şi-au adjudecat victoria la limită, cu scorul de 2-1, pe fondul unor greşeli personale în apărarea CSM-ului, cauzate de lipsa de experienţă a jucătorilor pe care Cosmin Petruescu i-a introdus pe teren în partea a doua a jocului.

“Deşi am evoluat în deplasare, am fost echipa care a avut mai mult iniţiativa. Ocaziile mai multe şi mai clare au fost de partea noastră. Din păcate pentru noi, am primit două goluri pe nişte greşeli personale impardonabile, dar au fost făcute de jucători debutanţi la nivel de seniori. Cred eu că a fost un test reuşit. Meciul a venit după două săptămâni cu două antrenamente zilnice, plus un meci în Cupa României care a durat 120 de minute. Pot să spun că obiectivele pentru această partidă, cum ar fi factorul fizic, atitudinea, dispoziţia la efort, nivelul tactic la care sunt jucătorii care au venit, calitatea tehnică pe fond de oboseală, ni le-am atins”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Începând de săptămâna viitoare echipa lugojeană de fotbal va intra într-o altă etapă de pregătire, în care tehnicianul va pune mai mult accent pe consolidarea relaţiilor de joc şi va lucra mai mult pe partea tehnico-tactică şi pe omogenizarea lotului.

Următorul meci amical pe care gruparea lugojeană îl va disputa va avea loc sâmbătă, 20 august, de la ora 11,  pe teren propriu, în compania formaţiei de Liga a III-a, Naţional Sebiş.

CSM Lugoj a început partida de la Reşiţa în următoarea formulă: Păduraru, Precupanu, Loga, Miculescu, Roşie, Marta, Lazea, Ciubotariu, Bozean, Rus, Bodochi. Au mai intrat: Silaghi, Filip, Horcea, Peptănuş, Ciobanu, Sărăcin. Trei jucători nu au putut evoua în această partidă, acuzând probleme medicale. Este vorba despre Drăgoescu, Livan şi Olariu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017