Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a înregistrat încă o victorie în Liga a IV-a.”Suntem revelaţia turului de campionat”

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a înregistrat încă o victorie în Liga a IV-a.”Suntem revelaţia turului de campionat”

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj II a bifat o nouă victorie în Campionatul Ligii a IV-a Timiş, a opta la număr, în etapa cu numărul 13 a competiţiei. Fotbaliştii pregătiţi de Dan Bidiviu şi Lucian Stoica au învins cu 2-0 pe teren propriu Pobeda Dudeştii Vechi, formaţie care înainte de acestă rundă ocupa poziţia secundă în clasament.

Portarul Micşa a deschis scorul în minutul 35, executând ca la carte un penalty, după un fault în careu asupra lui Stoica. În repriza secundă s-a evidenţiat din nou Stoica, jucătoar care a dublat avantajul lugojenilor pe tabela de marcaj în minutul 70. Vânătu a pasat pentru Dobra, acesta a făcut un lob peste apararea adversă, Stoica a preluat, driblat portarul şi a introdus mingea în poartă.

“Dudeştii Vechi au o echipă bună, cu jucători cu experienţă, maturi, care au fost pe locul al doilea în clasament înaintea acestui meci. Însă noi am crescut în valoare de la meci la meci şi am adus toate cele trei puncte, meritate cu prisosinţă. Îi felicit pe jucători pentru atitudinea şi dăruirea de care au dat dovadă în teren. Chiar şi adversarii au recunoscut că am obţinut o victorie meritată, într-un meci dominat de la început până la sfârşit de echipa Lugojului. Vrem să mulţumim şi suporterilor care au venit în număr de 150-200 de persoane la stadion pe o vreme destul de rece. Ne-am propus să scoatem din fiecare meci maximul posibil. Suntem o nou promavată şi consider că suntem revelaţia turului de campionat”, a declarat Lucian Stoica, antrenorul-jucător al echipei de fotbal CSM Lugoj II.

În urma acestei etape, CSM Lugoj II ocupă poziţia a şaptea în clasamentul Diviziei D Timiş, cu 25 de puncte acumulate, cu şase mai puţine decât Ghiroda, liderul la zi, şi cu trei mai puţine decât ocupantele locurilor doi şi trei, Voinţa Maşloc şi Avântul Periam, care se află la egalitate, contabilizând 28 de puncte. CSM Lugoj II are un meci mai puţin disputat.

Rezultatele rundei sunt: Voinţa Maşloc- Peciu Nou 8-2, Progresul Gătaia- Marcel Băban Jimbolia 9-1, Ghiroda- Murani 8-2, Avântul Periam- Arsenal Flacăra Făget 5-1, Cocoşul Orţişoara- Timişul Şag 2-0, Voinţa Biled- Dumbrăviţa 2-1, CSM Lugoj II Pobeda- Dudeştii Vechi 2-0

Echipa a doua de fotbal a Lugojului va juca marţi, 1 noiembrie, de la ora 15, un meci restant în deplasare la Dumbrăviţa. Partida trebuia să se dispute săptămâna trecută, însă nu a avut loc din cauză că terenul a fost îmbibat cu apă.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Claudiu Ardelean, Vânătu, Predescu, Marta, Dobra, Tătar, Stoica. Au mai intrat Paul Ardelean, Roberto Ardelean, Bek şi Lascu. Antrenori: Dan Bidiviu şi Lucian Stoica.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017