Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut a treia victorie consecutivă în meciurile de pregătire

Echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut a treia victorie consecutivă în meciurile de pregătire

Autoliv

Echipa de fotbal CSM Lugoj continuă seria jocurilor de pregătire reuşite. Formaţia lugojeană, antrenată de Cosmin Petruescu, a ajuns la a treia victorie consecutivă, de data aceasta învingând cu 4-2 în deplasare echipa Centrului de Excelenţă Timişoara, formată din jucători tineri, de perspectivă.

Gazdele au deschis scorul, iar Sărăcin de la Lugoj a reuşit să egaleze. Tot cei de la Timişoara au reuşit să intre la pauză în avantaj, aceştia preluând conducerea cu 2-1. În a doua parte a jocului, echipa lugojeană şi-a intrat în ritm a întors rezultatul şi a consus la final la două goluri diferenţă. Pentru victoria CSM-ului au marcat în a doua repriză Livan şi Bozian, ultimul reuşind dubla.

“O partidă de pregătire foarte bună din toate punctele de vedere, începând cu adversarul, o echipă cu o calitate tehnică individuală foarte bună, cu cei mai de perspectivă jucători tineri . Este o echipă pe care am întâlnit-o şi în campania precedentă de pregătire, în vara anului 2016. Ştiam că vom avea o partidă foarte bună, lucru care s-a dovedit şi prin rezultatul pe care l-am obţinut şi prin replica pe care ne-au dat-o acei jucători de perspectivă”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Un alt aspect pe care l-a punctat tehnicianul a fost calitatea gazonului.

Aş vrea să punctez şi calitatea gazonului, pe un teren sintetic de o calitate impecabilă. Rar mi-a fost dat să am parte de asemenea suprafeţe de joc. Mi-aş dori să evoluăm în cât mai multe partide pe astfel de suprafeţe. S-a văzut o oarecare lipsă de omogenizare a noastră, cel puţin în prima parte a jocului, când nu am fost obişnuiţi şi până ne-am adaptat puţin la condiţiile de teren, pentru că noi toate antrenamentele pe plan local le-am făcut doar pe teren mic, deoarece nu am avut posibilitatea să intrăm pe terenurile noastre de joc şi de antrenament din cauza suprafeţelor foarte moi şi am avut ceva probleme de joc în prima parte a partidei. Dar ne-am adaptat destul de repede şi cred eu că rezultatul final este în conformitate cu realitatea din teren”, a adăugat Petruescu.

Următorul joc de pregătire al lugojenilor va avea loc miercuri, 8 februarie, de la ora 12, în compania celor de la Şcolar Reşiţa. Meciul se doreşte a fi jucat la Lugoj sau în împrejurimi, însă dacă nu va fi găsit un teren adecvat, acesta va fi disputat la Reşiţa.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017