Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Filiaşiul la scor de neprezentare

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Filiaşiul la scor de neprezentare

Autoliv

Fotbaliştii lugojeni de la CSM continuă seria rezultatelor pozitive în Liga a III. După două deplasări dificile, la Cugir şi la Motru de unde s-au întors cu maximul de puncte, în etapa a XXIII-a elevii lui Cosmin Petruescu au făcut o demonstraţie de fotbal în faţa propriilor suporteri, învingând Filiaşiul cu scorul de 3-0.

Începutul de meci a aparţinut lugojenilor, CSM-ul fiind echipa care a deschis mai mult jocul pe flancuri şi s-a apropiat de poarta adversă. Contrar cursului jocului, Fliliaşul a avut o ocazie mare de a marca în minutul 20, prin Popescu, jucătorul cu numărul 20 trimiţând mingea în bară. Deschidera scorului a venit în minutul 35, când Dobricean a avut o sclipire de moment şi a şutat dintr-un unghi aproape imposibil. Nici nu au apucat să se dezmeticească jucătorii echipei oaspete, că Precupanu a făcut 2-0 pentru CSM, scor cu care s-a intrat la pauză.

În a doua parte a meciului, tot CSM-ul a fost echipa care s-a aflat la frâiele jocului, timişenii mărindu-şi avantajul în minutul 57, pentru o victorie şi mai concludentă. Reuşita a aparţinut lui Eduard Olariu, aflat la primul gol în Liga a III-a. Jucătorul, născut în anul 1998, este un produs al Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, mai precis a catedrei profesorului Nicolae Cimponeriu.

“Am păstrat aceeaşi atitudine pe care am avut-o şi etapele anterioare, atât la Cugir cât şi la Motru. Am tratat meciul cu maximă seriozitate, ne-am creat foarte multe situaţii de gol, în special în prima repriză. Am reuşit o victorie la trei goluri diferenţă. Chiar îmi era dor de o victorie foarte clară. Mă bucur că a venit în faţa propriilor suporteri, după un joc de posesie foarte bun practicat de echipa noastră. În ciuda locului 14 pe care se află echipa adversă în clasament, în meciurile din retur, cu o singură excepţie, toate rezultatele lor au fost foarte strânse şi în niciun meci nu au primit mai mult de un gol. Şi să nu uităm că au jucat atât cu Poli Timişoara, liderul campionatului, cât şi cu Metalurgistul Cugir, ocupanta locului secund.  Este o echipă care s-a apărat foarte bine, însă mă bucur că astăzi am avut inspiraţie la finalizare. Am demonstrat că atunci când suntem concentraţi şi preocupaţi de joc vin şi rezultatele pozitive”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului la final.

Următoarea etapă CSM-ul va sta, apoi va întâlni, tot pe teren propriu, vineri 29 aprilie, formaţia Pandurii II Tîrgu Jiu.

CSM Lugoj: Rusu, Rotea, Loga, Miculescu, Roşie, Precupanu, Poiana, Vladia, Dobricean, Olariu, Pleşcan. Rezerve- Iordache, Mardare, Marta, Ardelean, Mînecan, Pîntea, Tudose, Bodochi. Antrenori- Cosmin Petruescu, Claudiu Jivulescu.

ACSO Filiaşi: Lascu, Orban, Lupu, Istudor, Fruntelată, Georgescu, Popescu, Moraru, Duriţă, Cimpoieru, Pîrvuică. Rezerve- Iovănescu, Stoichiroiu, Petcu, Tănase, Obeanu. Antrenor- Dragoş Bon

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Banatenii24 mai 2017