Inchiriere spatii Lugoj

Sport

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Filiaşiul la scor de neprezentare

Echipa de fotbal CSM Lugoj a învins Filiaşiul la scor de neprezentare

Autoliv

Fotbaliştii lugojeni de la CSM continuă seria rezultatelor pozitive în Liga a III. După două deplasări dificile, la Cugir şi la Motru de unde s-au întors cu maximul de puncte, în etapa a XXIII-a elevii lui Cosmin Petruescu au făcut o demonstraţie de fotbal în faţa propriilor suporteri, învingând Filiaşiul cu scorul de 3-0.

Începutul de meci a aparţinut lugojenilor, CSM-ul fiind echipa care a deschis mai mult jocul pe flancuri şi s-a apropiat de poarta adversă. Contrar cursului jocului, Fliliaşul a avut o ocazie mare de a marca în minutul 20, prin Popescu, jucătorul cu numărul 20 trimiţând mingea în bară. Deschidera scorului a venit în minutul 35, când Dobricean a avut o sclipire de moment şi a şutat dintr-un unghi aproape imposibil. Nici nu au apucat să se dezmeticească jucătorii echipei oaspete, că Precupanu a făcut 2-0 pentru CSM, scor cu care s-a intrat la pauză.

În a doua parte a meciului, tot CSM-ul a fost echipa care s-a aflat la frâiele jocului, timişenii mărindu-şi avantajul în minutul 57, pentru o victorie şi mai concludentă. Reuşita a aparţinut lui Eduard Olariu, aflat la primul gol în Liga a III-a. Jucătorul, născut în anul 1998, este un produs al Clubului Sportiv Şcolar Lugoj, mai precis a catedrei profesorului Nicolae Cimponeriu.

“Am păstrat aceeaşi atitudine pe care am avut-o şi etapele anterioare, atât la Cugir cât şi la Motru. Am tratat meciul cu maximă seriozitate, ne-am creat foarte multe situaţii de gol, în special în prima repriză. Am reuşit o victorie la trei goluri diferenţă. Chiar îmi era dor de o victorie foarte clară. Mă bucur că a venit în faţa propriilor suporteri, după un joc de posesie foarte bun practicat de echipa noastră. În ciuda locului 14 pe care se află echipa adversă în clasament, în meciurile din retur, cu o singură excepţie, toate rezultatele lor au fost foarte strânse şi în niciun meci nu au primit mai mult de un gol. Şi să nu uităm că au jucat atât cu Poli Timişoara, liderul campionatului, cât şi cu Metalurgistul Cugir, ocupanta locului secund.  Este o echipă care s-a apărat foarte bine, însă mă bucur că astăzi am avut inspiraţie la finalizare. Am demonstrat că atunci când suntem concentraţi şi preocupaţi de joc vin şi rezultatele pozitive”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului la final.

Următoarea etapă CSM-ul va sta, apoi va întâlni, tot pe teren propriu, vineri 29 aprilie, formaţia Pandurii II Tîrgu Jiu.

CSM Lugoj: Rusu, Rotea, Loga, Miculescu, Roşie, Precupanu, Poiana, Vladia, Dobricean, Olariu, Pleşcan. Rezerve- Iordache, Mardare, Marta, Ardelean, Mînecan, Pîntea, Tudose, Bodochi. Antrenori- Cosmin Petruescu, Claudiu Jivulescu.

ACSO Filiaşi: Lascu, Orban, Lupu, Istudor, Fruntelată, Georgescu, Popescu, Moraru, Duriţă, Cimpoieru, Pîrvuică. Rezerve- Iovănescu, Stoichiroiu, Petcu, Tănase, Obeanu. Antrenor- Dragoş Bon

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Cupa Werzalit şi-a desemnat câştigătorii

Banatenii16 septembrie 2017

Echipa de volei CSM Lugoj a pierdut primul meci de verificare

Alina Damian15 septembrie 2017

Timișorenii, așteptați să încurajeze pe Poli în meciul cu Sepsi. Biletele au fost puse în vânzare

Banatenii14 septembrie 2017

Robu încântat că Poli a bătut Dinamo. Primarul Timişoarei anunţă că problemele financiare pe care le avea echipa s-au rezolvat

Banatenii12 septembrie 2017

VIDEO “Ați văzut ce echipă avem?” Robu face încă un apel ca timișorenii să se implice în susținerea echipei de fotbal Poli Timișoara

Banatenii29 august 2017

Supercupa României la fotbal în sală merge la Informatica Timişoara

Alina Damian23 august 2017

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017