Sport

După ce şi-a dat demisia, Gheorghe Bologa spune că CSM Lugoj riscă falimentul

După ce şi-a dat demisia, Gheorghe Bologa spune că CSM Lugoj riscă falimentul

Autoliv

Gheorghe Bologa şi-a dat oficial demisia din funcţia de director al CSM Lugoj şi din PSD. Fostul şef al clubului lugojean a fost uimit de uşurinţa cu care demisia lui a fost acceptată şi a spus că ar fi putut să revină asupra deciziei în care condiţiile lui ar fi fost acceptate. Bologa a cerut garantarea finanţării activităţii clubului minim la nivelul anului 2015, pentru ca activitatea clubului să se desfăşoare în condiţii acceptabile.

Acesta a mai menţionat că demisia sa este un act de solidaritate cu sportivii şi antrenorii secţiilor clubului, care nu şi-au încasat indemnizaţiile şi alimentaţiile de efort pe lunile iunie, iulie, august şi septembrie. În momentul de faţă sunt neplătite cheltuieli de 440.600 lei, dintre care indeminizaţii şi alimentaţii de efort în valoare de 276.633. În această situaţie, Gheorghe Bologa a precizat că CSM-ul riscă insolvabilitatea şi declanşarea procedurii de faliment.

La toate referatele pe care le-am făcut şi le-am depus la primărie nu am primit niciun fel de răspuns. Singurul răspuns l-am primit astăzi şi în luna iulie când mi-am dat demisia din funcţia de consilier. Atunci domnul primar a fost foarte operativ şi în termen de 24 de ore mi-a dat curs demisiei şi acum din funcţia de şef serviciu. În urma referatului de demisie depus de mine erau două soluţii. Primarul a ales-o pe cea mai simplă, să plec eu. Nu să dea bani pentru club, iar cine va veni după mine va avea aceleaşi probleme. Pericolul care planează asupra clubului este al insolvabilităţii şi al falimentului”, a declarat Gheorghe Bologa.

De asemenea, fostul şef al CSM-ului a acuzat anumite cauze politice care au dus la decizia acestuia de a demisiona, motivând relaţia proastă pe care a avut-o cu primarul Francisc Boldea în ultima perioadă. Acesta a amintit un moment din campania electorală, când edilul şef i-ar fi sugerat să lanseze atacuri mai dure într-o emisiune televizată la adresa lui Martinescu şi Ambruş, iar Bologa a refuzat.

Un alt aspect pe care Gheorghe Bologa l-a acuzat a fost faptul că primarul i-ar fi cerut să scoată echipa de volei de pe teren la meciul cu Unic Piatra Neamţ, lucru pe care l-a refuzat.

La meciul de volei pe care l-am avut cu echipa din Piatra Neamţ, nemulţumit de felul în care au jucat fetele, domnul primar mi-a cerut să ma duc jos la antrenorul echipei şi să-i spun să scoată echipa de pe teren. Dacă aş fi dat curs acestei pretenţii aş fi fost suspendat din orice activitate sportivă”, a completat Gheorghe Bologa.

La rândul său, primarul Francisc Boldea a declarat că i-a acceptat demisia fostului şef al CSM-ului pentru că nu doreşte să se lase şantajat şi că aşa procedează în mod normal când un subaltern îi înaintează cererea de a demisiona.

“După părerea mea, domnul Bologa a fost unul dintre cei mai slabi directori de club pe care i-am avut în ultima perioadă, pentru că de fiecare dată a venit în ultima clipă pentru a se rezolva problema banilor şi atunci când a primit banii i-a cheltuit pe toţi în două, trei ore. Am fost mulţi ani director de instituţie, inspector, primar şi atunci când cineva işi scrie demisia, i-o aprob imediat, indiferent cum îl cheamă, pentru că altfel te şantajează pe parcursul timpului. Îţi spune eu am vrut să îmi dau demisia, dar nu mi-ai aprobat-o”, a precizat Francisc Boldea.

Edilul şef al oraşului a negat faptul că i-ar fi cerut lui Gheorghe Bologa să scoată echipa de pe teren şi a spus că fostul director al CSM-ului nu a afişat o atitudine potrivită la respectivul meci de volei.

 

 

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. Cornel

  2 noiembrie 2016 at 17:56

  Ma intreb,daca batranul Frantzi,ce povestea cu atata mandrie de copii sai, tuturor sportivilor lugojeni ce mergeau saptamanal la baia cu aburi si bazinul cu apa rece,daca este multumit de ce a facut din sportul logojan,fiul sau care ii poarta numele.

 2. Teodora

  3 noiembrie 2016 at 17:59

  Administrația locală susține sportul de performanță , tot odată Consiliul Local alocă periodic sume de bani pentru CSM . Acești bani trebuie gestionați cum trebuie .
  Domnul Boldea sprijină sportul lugojean, de fiecare data este prezent la competițiile organizate de CSM Lugoj .

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

Mai multe în Sport

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017