Inchiriere spatii Lugoj

Politică

Domnule primar al Lugojului, (P)

Domnule primar al Lugojului, (P)

Autoliv

Banatenii

Fiindcă știu sigur că v-ați montat ochi… și poate și urechi… în toate locurile în care miroase a opoziție, am să vă dau, pentru prima dată… și sper că și ultima…un mesaj direct. Public, așa cum ați ales și dumneavoastră să mă nominalizați pe sticlă, sub oblăduirea unui ilustru moderator, iar apoi în fața unei săli pline de lugojeni care au ales să vă vadă și să vă asculte! Sunt sigură însă că publicul meu diferă fundamental de publicul dumneavoastră, lucru care mă bucură nespus. 😉

Așadar, domnule primar, învățătoarea Dolores Kiss susține Partidul M10 fiindcă e un simbol al unui nou început în politică. Indiferent cât va rezista bocancilor roșii… sau cameleonici ai celor care sunt fericiți soldați în armata responsabilă de dezastrul național făurit în 26 de ani, M10 este un pionier al schimbării. Dacă va eșua ca partid, va rămâne un exemplu de curaj și inițiativă politică! Spre deosebire de PSD, a cărui semnificație istorică va fi cu totul alta!!!

Învățătoarea Dolores Kiss nu susține partidul împreună cu „fiică-sa”, așa cum, elegant, ați afirmat în emisiunea de la TenTV, iar apoi pe scena teatrului! Fiica mea nu are timp de politică, fiindcă e un manager de succes, lucru care v-a scăpat din vedere… fiindcă nu se numără printre persoanele care fac sluj în fața dumneavoastră! Ea mă susține PE MINE, chiar dacă nu e de acord cu pasul pe care îl fac spre „arena” care mă așteaptă!

Învățătoarea Dolores (Rotariu) Kiss candidează la funcția de consilier local, susținută de lugojeni (și nu numai) care deciseseră până nu demult să nu participe la o mascaradă numită vot, fiindcă nu aveau alternativă. Nu știu dacă le voi putea oferi mult mai mult decât o resuscitare a speranței, dar le mulțumesc pentru prețuire și pentru dulcea povară a responsabilității pe care mi-au încredințat-o!

Învățătoarea despre care vorbeați nu v-a pronunțat numele în nicio postare, nu v-a tratat cu obrăznicie și nu va alege niciodată să se atingă de membrii familiei dumneavoastră, fiindcă EDUCAȚIA este un lucru sacru pentru ea. Iar lucrurile sacre nu se mânjesc nici măcar de dragul unui post călduț de la înălțimea căruia e tentant să scuipi în capul altora!

Semnează,

învățătoarea cu pricina, mama Andradei… căreia ar vrea să-i lase în urmă un Lugoj curat din toate punctele de vedere, cu oameni educați și fericiți!!!

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. marinescu

  17 mai 2016 at 20:34

  BRAVO! doamna Dolores , nu putem cere ceva unui om care trateaza oamenii cu dispret. Participa la emisiuni tv inregistrate pt ca dupa ce ca este peltic se mai si balbaie.Lasii asa procedeaza, vorbesc despre altii cand nu sunt de fata, si nici nu vor accepta adevarul vreodata!

 2. Claudia

  18 mai 2016 at 8:19

  Felicitari doamna invatatoare,ati pregatit zeci de generatii de succes si vine un personaj infatuat cu sforile trase de vechii comunisti sa va jigneasca fetita si familia..Din pacate acest personaj de care sper sa ne scapam cat mai repede nu se poate remarca in alt mod..

 3. Macovei

  19 mai 2016 at 16:46

  Sa nu uităm ca monica macovei (m10) a fost persoana care a îngenuncheat justitia in romania si a fost persoana care a denigrat Romania in parlamentul european

  • cristi

   19 mai 2016 at 21:40

   ne-am saturat de dame care vor sa acceada la portofoli si ministere ca sa asi inoiasca garderoba asa ca va rog frumos scutitine sau luati-va bilete la loterie asa ca cine stie poate vi se schimba viata in roz, si atunci nu mai are nimeni de obiectat dar asa, bani publici sa cheltuiti este condamnabil si nu sa nu par misogin dar femeile di politica ro. si au cam dovedit care le este valoarea sa nu uitam pe fomista de la ant.3 udrea si e.t.c.

 4. cristi

  19 mai 2016 at 18:09

  nu cred ca aceasta d-na este buna pt a conduce primarie au dovedito toate cadrele didactice care sau perindat prin fotoliul de primar)))))))) inca una este prea mult vreau ca Lugojul sa arate ca celelalte orase din occident

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Mai multe în Politică

Cine-a pus Tel-Drumu’-n drum?

Banatenii17 noiembrie 2017

Titu Bojin scapă de problemele penale. Fostul lider PSD a fost achitat pentru abuz în serviciu, iar alte două infracțiuni s-au prescris

Banatenii14 noiembrie 2017

Nicolae Robu îl ameninţă cu un razboi politic pe Călin Dobra

Banatenii1 noiembrie 2017

Robu cere mobilizarea liberalilor: „Dacă nu ne unim, peste puțină vreme va fi prea târziu”

Banatenii23 octombrie 2017

Primarul din Timiş care s-a pozat dezbrăcat în oglindă a fost condamnat la un an de puşcărie

Banatenii13 octombrie 2017

Politicienii din Timiş nu se lasă pe cei de la Bucureşti. Roxana Iliescu „îi dă la glezne” lui Călin Dobra

Banatenii11 octombrie 2017

Un arădean la conducerea DRDP Timișoara, după demiterea fostului director

Banatenii10 octombrie 2017

Alegeri locale parțiale și în județul Timiș. 15 comune și un municipiu își vor alege primarul în luna noiembrie

Banatenii2 octombrie 2017

Consilierii PSD şi primarul Timişoarei se ceartă pe drepturile bicicliştilor

Banatenii26 septembrie 2017

Sorin Grindeanu, la DNA. Este audiat ca martor într-un dosar de corupţie

Banatenii13 septembrie 2017

Pachete electorale în prima zi de şcoală. Femeile din PSD Lugoj au bifat încă o acţiune pentru imaginea partidului

Banatenii11 septembrie 2017

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017