Administrație

Directorul CSM Lugoj, atacat la deconturi de către un consilier local

Directorul CSM Lugoj, atacat la deconturi de către un consilier local

Autoliv

Consilierul Mihai Anghel, membru în Comisia de Sport a Consiliului Local, cere în continuare demisia directorului CSM Lugoj, Gheorghe Bologa. Anghel susține că Bologa nu-și face treaba la club și îi solicită primarului Francisc Boldea să-l elibereze din funcție. Consilierul local a venit și cu o serie de acuzații privind deconturile pe care Gheorghe Bologa le-a făcut în perioada când era președinte al Secției de Lupte.

“Eu am ce am cu domnul Bologa și nu mă las până domnul Boldea nu-și face treaba să-i ceară demisia. Pe domnul Bologa nu-l găsesc la club niciodată. Nu știu unde este și ce face, eu știu că este plătit 8 ore. Când a venit domnul Dobra la club și cu doamna Marinescu s-a reconstituit contabilitatea. S-a trecut peste deconturile domnului Bologa care se știe foarte bine cum erau”, a spus consilierul local Mihai Anghel.

Gheorghe Bologa, directorul CSM Lugoj, spune că nu are nicio problemă cu deconturile și susține că totul pleacă de la supărarea lui Anghel pentru că nu a fost sprijinit într-un proiect pe care l-a propus în Consiliul Local.

“Procedura demiterii mele este simplă. Conform Legii 215, poate face propunere Consiliului Local ca să fiu demis din funcție. Eu nu înțeleg ce are cu mine, pentru că în campania electorală era tot pe aici, mă tot peria. Acuma, probabil după ce mi-am dat demisia din funcția de consilier, a crezut că sunt mai vulnerabil. A vrut să facă o propunere și eu nu am fost de acord să colaborez cu el, pentru că i-am spus că e minoritar și nu o să reușească să treacă nimic. L-a apucat o ură din asta…altcineva conducea clubul când eram eu la Lupte, de atunci au trecut o grămadă de controale, de verificări și nu a fost nicio problemă cu deconturile mele. Probabil că îl pune cineva să mă atace. Eu acum sunt birou, vorbesc cu tine la telefon de la birou, evident că mai am și alte treburi, nu stau toată ziua aici că vine domnul Anghel să mă controleze”, a declarat Bologa.

CSM Lugoj se confruntă cu grave probleme financiare din cauză că finanțarea de 850 de mii de lei pe care ar fi trebuit să o primească de la Consiliul Județean Timiș a fost suspendată.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Consiliul Județean Timiș vrea să deschidă mai multe centre de colectarea fructelor și legumelor în zonă

Banatenii27 iunie 2017

Primăria Lugoj anunță oficial: „Astăzi reîncep lucrările la Ștrandul Municipal”

Banatenii27 iunie 2017

Primarul Timișoarei îi cheamă la dialog pe „frustrații” care vor să se plimbe cu trotinetele prin centru

Banatenii26 iunie 2017

Consilierii județului Timiș se întrunesc la sfârșitul lunii. Vezi ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii23 iunie 2017

Galerie FOTO – Prima comună din Banat care profită de pe urma autostrăzii Timisoara-Lugoj și își dezvoltă turismul local

Gabriel Iosa22 iunie 2017

Cine se dă ANAF TIMIȘ pe Facebook? Fiscul timișean contestă pagina de pe rețeaua de socializare

Banatenii21 iunie 2017

Ședință Consiliul Local Lugoj! Mai multe familii vor primi terenuri pentru construcția de locuințe

Banatenii21 iunie 2017

Primarul Timișoarei a dat dispoziție să se amenajeze „în regim turbo” o pistă pentru „bicicliștii răi”

Banatenii20 iunie 2017

Doi consilieri cer Consiliului Local Lugoj desființarea unei taxe încasate ilegal de la populație

Banatenii20 iunie 2017

C.A.P-ul e reîniviat în Caraș-Severin! Locuitorii unei comune se asociază să-și lucreze pământurile și să-și crească animalele

Banatenii20 iunie 2017

Lugojul rămâne fără societățile de salubritate și furnizarea apei. Meridian și Salprest nu vor mai avea voie să presteze servicii către populație

Banatenii19 iunie 2017

Salprest, la un pas de închidere. Retim e noul operator de salubritate pentru zona Lugojului

Banatenii15 iunie 2017