Actualitate

Detalii de coșmar din cazul lugojencei care a fost răpită și violată în ziua divorțului

Detalii de coșmar din cazul lugojencei care a fost răpită și violată în ziua divorțului

Autoliv

Magistrații Judecătoriei Lugoj au redactat motivarea sentinței de arestare a lui Vasile Balaș Dănuț, zis Serghei, acuzat de o serie de infracțiuni extrem de grave. Documentul scoate la iveală faptul că femeia a fost într-o teroare permanentă. Cu toate acestea, soțul violent a fost reținut și arestat numai după ce cazul a devenit public.

Sentința de arestare a lugojeanului care și-a răpit soția cu care se afla în divorț și a dus-o la o cabană de la Surduc unde a violat-o scoate la iveală faptul că Vasile Balaș Dănuț este un adevărat pericol, acesta fiind și motivul pentru care Judecătoria Lugoj a emis un ordin prin care îi interzicea bărbatului să se mai apropie de soția sa și de copil la o distanță mai mică de 200 de metri.

Decizia de arestare a lui „Serghei”, scoate, însă, la iveală faptul că înainte de ultimul episod, pentru care a și fost reținut și arestat, Balaș a mai avut loc un incident tras la indigo, când victima a fost luată cu forța de pe stradă și dusă, de această dată la domiciliul conjugal, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale. „Această stare de fapt rezultă din declaraţia persoanei vătămate (f….), a martorei Ş.L.A. (f….) care a văzut-o pe persoana vătămată B.A.I. a doua zi la locul de muncă foarte speriată, ocazie cu care aceasta i-a povestit martorei că „a fost luată cu forţa de soţul ei şi a fost dusă la locuinţa conjugală a lor unde acesta s-a culcat cu ea”, martora cunoscând de asemenea faptul că persoana vătămată nu doreşte să mai aibă relaţii de nicio natură cu inculpatul”, se arată în sentința de arestare a lui „Serghei”.

Documentul mai arată că, anterior, femeia depusese la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj o plângere în care  arăta că „a fost bătută în taxi de acesta, luată cu forţa la domiciliul inculpatului unde acesta ar fi lovit-o câteva ore, astfel încât îi este frică să mai meargă pe stradă şi la locul de muncă deoarece primeşte ameninţări cu moartea de la inculpat”.

Lăsarea în libertate a bărbatului a permis ca, săptămâna trecută, acesta să recidiveze, luându-și de pe stradă soția cu care se află în divorț și ducând-o la o cabană de la Surduc, unde a violat-o. În aceeași seară, bărbatul și-a luat fetița, care ar fi trebuit să se afle deja, conform ordinului de restricție, în grija mamei. Datele de la dosar scot la iveală scene desprinse din filme.

„Inculpatul a purtat discuţii telefonice cu persoana vătămată, ascultate în timp real de organele de poliţie, prin care acesta i-a spus soţiei sale că va face un gest de care acesteia îi va părea rău toată viaţa, precum şi faptul că minora s-ar fi aflat cu el în autoturism”, se arată în sentința Judecătoriei Lugoj. Potrivit documentului, Balaș a vorbit și cu un comisar șef prin serviciul de urgență 112. „Inculpatul a avut discuţii telefonice cu cms. şef C. V. prin SNUAU 112, în cadrul cărora inculpatul a susţinut că se află în trafic, a sugerat ideea că poate să provoace o coliziune intenţionată şi că dacă nu vorbeşte cu soţia sa în 10-15 min. va fi prea târziu, lăsând să se înţeleagă că se va întâmpla ceva grav şi cu copilul. În cadrul acestor discuţii telefonice cms. şef C.V. a avut o scurtă convorbire cu minora care se afla împreună cu inculpatul. În faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi inculpatul a declarat că nu a plecat de la domiciliul său împreună cu minora”, mai arată decizia de arestare a soțului violent.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au fost rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017