Educație

Cursuri festive la Universitatea Europeană Drăgan

Cursuri festive la Universitatea Europeană Drăgan

Autoliv

Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj a organizat astăzi cursul festiv al absolvenţilor Facultăţilor de Ştiinţe Economice şi Drept. Festivitățile s-au desfăşurat în Aula Magna și Amfiteatrul A01 al Universităţii. Dascălii au transmis absolvenţilor urări de bine şi mult succes în continuare, în absolut tot ceea ce întreprind, iar proaspeţii absolvenţi s-au bucurat din plin de această zi. Festivitatea Facultăţii de Ştiinţe Economice a început cu imnul ”Gaudeamus”, după care studenţilor li s-a susţinut pentru ultima oară un curs. Dascălii au transmis absolvenţilor urări de bine şi mult succes în continuare, în absolut tot ceea ce întreprind.

“Astăzi s-a încheiat un nou an universitar, o nouă promoție, promoția 2015, a 18-a. Facultatea de Științe Economice, putem spune că, astăzi a atins majoratul. Avem noi absolvenți, viitori economiști de calitate, care sperăm să reușească în viață, la fel ca și promoțiile anterioare. Festivitatea aceasta ne crează emoții, dar sperăm ca momentele acestea să rămână în amintirea absolvenților noștri și să ducă mai departe numele Universității Europene „Drăgan” și al Facultății de Științe Economice”, a declarat pentru Cetățeanul conf. univ. dr. Sorin Blaj, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Absolvenţii facultăţii au fost foarte emoţionaţi şi sunt siguri că nu vor uita niciodată anii petrecuţi în facultate.

“Ne bucurăm că am terminat facultatea, mai avem câteva examene. Suntem foarte fericiți și sperăm să ne găsim un loc adecvat de muncă pentru pregătirea pe care am primit-o în această facultate. Sunt profesori eminenți, foarte buni, ne mândrim cu ei, ne-au transmis foarte multe cunoștințe pentru meseria de economist”, a spus o proaspătă absolventă a Facultății de Științe Economice.

Studenţii anului III, cei care au părăsit băncile facultăţii, au dăruit cheia succesului celor din anul II. A fost strigat pentru ultima oară catalogul, iar la final toţi cei prezenţi au făcut poze, ca amintire.

Absolvenţii Facultăţii de Drept şi-au luat şi ei rămas-bun de la dascălii care le-au fost alături de-a lungul anilor de studiu.

“Să nu vă temeți niciodată în viață de cei care construiesc macarale de cuvinte criticând, dar nu sunt în stare să-și atribuie paternitatea a nici măcar unei idei. Urmați-vă cu perseverență, cu tenacitate, aș spune chiar cu încăpățânare, țelurile în viață și chiar și atunci când credeți că sunteți cu un picior în groapă, nu uitați, întotdeauna aveți unul și afară. Aș încheia citându-l pe Montesqieu care spune „Pe stâncile cele mai înalte ajung doar vulturii și reptilele”. Eu vă doresc vouă să fiți vulturii’, le-a urat absolvenților Conf. univ. dr. Dumitru Cornean, decanul Facultății de Drept.

Deşi au fost emoţionaţi, proaspeţii absolvenţi sunt foarte încrezători în forţele proprii şi consideră că absolvirea facultăţii le va oferi multe oportunităţi.

„A fost un moment emoționant pentru noi toți. Au fost patru ani de facultate minunați, plini de surprize și sperăm să avem noroc în tot ceea ce ne propunem să realizăm”, a spus o absolventă a Facultății de Știinețe.

La finalul festivităţii, a fost înmânată cheia studenţilor din anul III, iar absolvenţilor anului IV le-au fost acordate diplomele de absolvire. În continuare, tinerii se pregătesc pentru cel mai greu test – examenul de licenţă.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Educație

Un elev a dat examenul de capacitate de pe patul de spital. A fost supravegheat video și de o comisie specială

Banatenii21 iunie 2017

Peste 7500 de elevi, din Timiș și Caraș-Severin, susțin primul examen din Evaluarea Națională

Banatenii19 iunie 2017

Elevii din Lugoj, invitați să stea șase zile fără telefon și internet

Banatenii7 iunie 2017

Omuleții verzi vor mărșălui pentru natură până în fața Primăriei Lugoj

Banatenii6 iunie 2017

Un elev din Lugoj a fost eliminat de la proba orală de limba română a Bacalaureatului

Banatenii6 iunie 2017

O lugojeancă va studia Dreptul Internațional și European la Universitatea de la Haga. A fost acceptată de trei universități din Olanda

Banatenii31 mai 2017

La Lugoj, Ziua Internaţională a Copilului  se ţine în 31 mai. Ce activităţi vor avea loc

Banatenii29 mai 2017

Târgul liceelor timişene se ţine la Universitatea „Drăgan” din Lugoj

Banatenii28 mai 2017

12 premii pentru elevii de la Şcoala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, la un concurs internaţional

Banatenii23 mai 2017

Elevii de la Brediceanu, încă două medalii naţionale de bronz la olimpiadă. O elevă, admisă direct la Facultatea de calculatoare

Banatenii22 mai 2017

Copiii unei şcoli din Lugoj au fost vizitaţi de pompieri. Maşina şi echipamentele au fost marile atracţii

Banatenii17 mai 2017

Elevii de la Colegiul “Coriolan Brediceanu”, premiaţi la mai multe concursuri judeţene

Banatenii16 mai 2017