Actualitate

Cupa 1 Iunie la Centrul de Plasament Găvojdia. Vezi cine sunt câștigătorii!

Cupa 1 Iunie la Centrul de Plasament Găvojdia. Vezi cine sunt câștigătorii!

Autoliv

Centrul de Plasament Găvojdia a organizat sâmbătă, 30 mai, de la ora 9.00, un turneu de handbal dedicat atât băieţilor, cât şi fetelor. În competiţie, pe lângă echipele gazdă au participat şi cele ale centrelor de plasament Recaş și Lugoj.

“Este cea de-a 17-a ediție a Cupei 1 Iunie la handbal și au luat parte la aceasta echipe de băieți și fete de la Centrul de Plasament Găvojdia, Centrul de Plasament Lugoj și Centrul de Plasament Recaș. Toată această activitate are un rol de socializare, dar și de promovare a sportului, în special a handbalului. De fiecare dată ne bucurăm atât de sprijinul comunității, cât și de cel al sponsorilor, pentru a fi o acțiune cât mai frumoasă. Copiii s-au simțit foarte bine, au fost în largul lor și s-au bucurat din plin de această zi, organizată special pentru ei”, a declarat Oana Tyukodi, director interimar al Centrului de Plasament Găvojdia.

Prezentă la eveniment a fost și Monica Trușcă, directorul executiv al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, dar și Bogo Anucin, director general adjunct al aceleiași instituții. Șefa Direcției a anunțat și planurile în ceea ce privește Centrul de Plasament Găvojdia în următorii 4 ani.

“Ca și element nou, pe care aș vrea să-l cunoască și comunitatea este strategia pe care DGASPC Timiș o are pentru următorii patru ani, în sensul în care acest centru, în forma în care el există, va fi închis și în locul lui vor fi construite căsuțe de tip familial, astfel încât copiii să se simtă cât mai aproape de modul în care copiii din familie trăiesc. Aceste căsuțe vor fi construite pe sistemul implementat deja în țările nordice, în special Norvegia. E vorba de căsuțe care sunt organizate pe sistem living, dining, spațiu de gătit și dormitoare. Pentru fiecare copil vor fi atribuiți între opt și zece metri, vor fi maxim doi în cameră și toată partea de gospodărire se va face acolo”.

Toţi copiii au fost premiaţi cu diplome şi cadouri, în special dulciuri. Pe locul I la fete s-a clasat echipa de la Centrul de Plasament Găvojdia, iar la băieți echipa din cadrul aceluiași centru.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017