Sport

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

CSM Lugoj II nu a ajuns la Periam, pentru meciul din ultima etapă a Ligii a IV-a Timiş, din cauză că s-a defectat microbuzul

Autoliv

Echipa a doua de fotbal a Lugojului nu a putut ajunge la Periam pentru a disputa meciul din ultima etapă a turului Campionatului Ligii a IV-a Timiş cu Avântul din localitate, din cauză că microbuzul care transporta jucătorii lugojeni s-a defectat.

Marius Maier, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj, spune că meciul va fi reprogramat şi că nu sunt şanse ca acesta să fie pierdut la masa verde, întrucât există acte doveditoare a incidentului care s-a petrecut.

“A intervenit o defecţiune tehnică la mijlocul de transport cu care fotbaliştii se deplasau şi partida va fi reprogramată. Mâine, 29 noiembrie, comisia Asociaţiei Judeţene de fotbal Timiş stabileşte data. Noi am depus acte doveditoare de la postul de poliţie şi de la un service autorizat că s-a defectat maşina. Sunt actele solicitate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal în asemenea cazuri pentru a reprograma meciul”, a declarat Marius Maier, directorul CSM Lugoj.

Înainte de disputarea partidei dintre CSM Lugoj II şi Avântul Periam, echipa lugojeană se află pe locul cinci în clasament, cu 32 de puncte, din zece meciuri câştigate, două rezultate de egalitate şi patru înfrângeri. O eventuală victorie a elevilor lui Lucian Stoica şi Dan Bidiviu în partida contra celor de la Periam ar putea face ca Lugojul să încheie pe podium turul Campionatului Ligii a IV-a Timiş. În momentul de faţă, primele trei clasate sunt, în ordine, Ghiroda, Voinţa Biled şi Voinţa Maşloc.

“Echipa este formată în mare parte din jucători experimentaţi, care au evoluat la nivelul Ligii a III-a şi mai primeşte ajutoare de la prima echipă. Avem o formaţie care poate să aibă pretenţii să câştige fiecare joc. Au fost şi sincope, meciuri în care nu a intrat mingea în poartă, corelate cu un eşec usturător în faţa Ghirodei, care ne-a învins la Lugoj fără drept de apel”, a adăugat Marius Marius.

Rezultatul celorlalte meciuri ale rundei au fost: Progresul Ciacova- Dumbrăviţa 1-1, Voinţa Maşloc- Unirea Banloc 6-1, Progresul Gătaia- Arsenal Flacăra Făget 3-1, Marcel Băban Jimbolia- Unirea Sânicolau Mare 0-3, Ghiroda- Timişul Şag 3-0, Murani- Peciu Nou 3-2, Cocoşul Orţişoara- Pobeda Dudeştii Vechi 0-1, Seceani- Voinţa Biled 1-4.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017