Lugojeanul

Administrație

Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă. Mai multe drumuri din Timiş intră în reabilitare

Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă. Mai multe drumuri din Timiş intră în reabilitare

Autoliv

Banatenii

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în  şedinţă  extrordinară în  data de 11 octombrie, ora 10.00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ. Ordinea de zi a ședinței este următoarea:

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați și a cofinanțării din bugetul propriu al Judeţului Timiş pentru obiectivul de investiţie ”Asfaltare DJ 609 Valea Lungă Română – Cliciova, km 7+800 – 12+730”.
  2. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați și a cofinanțării din bugetul propriu al Judeţului Timiş pentru obiectivul de investiţie ”Modernizare și reabilitare DJ 609F Bazoșu Nou – Bazoș – Recaș, jud. Timiș, L=13,683 km”.
  3. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați și a cofinanțării din bugetul propriu al Judeţului Timiş pentru obiectivul de investiţie “Asfaltare DJ 588 B Rovinita Mare – Percosova – Gherman, L=13,5 km”.
  4. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați și a cofinanțării din bugetul propriu al Judeţului Timiş pentru obiectivul de investiţie “Asfaltare DJ 593 A – sector Sanmartinu Sarbesc – Sanmartinu Maghiar, km. 8 + 270 – km. 13 + 180”.
  5. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați și a cofinanțării din bugetul propriu al Judeţului Timiş pentru obiectivul de investiţie “Modernizare DJ 572 Lucaret – lim. Jud. Arad, km. : 94 + 670 – 102 + 500”.
  6. Proiect de hotarare privind aprobarea mandatarii reprezentantului Judetului Timis in Adunarea Generală a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara de Deseuri Timiş pentru a aproba si semna contractele de delegare de gestiune prin concesiune a serviciului public de colectare – transport deşeuri municipale în judeţul Timiş.
  7. Informare privind plangerea prealabila formulata de Societatea Elaine S.R.L. pentru revocarea Hotararii Consiliului Judetean Timis nr.171/30.08.2017 prin care s-a aprobat închirierea prin licitație publică a unor spaţii și a Regulamentului privind amenajarea, exploatarea și întreținerea spațiilor din Bastionul ”Theresia” Timișoara.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Încep să pice primarii care au făcut afaceri cu Măran. Doi au ajuns la DNA. Câți mai urmează?

Banatenii19 octombrie 2017

Biroul Vamal de Interior Timiș are un nou sediu

Banatenii18 octombrie 2017

Consilierii județeni alocă bani pentru modernizarea și lărgirea mai multor drumuri din Timiș

Banatenii17 octombrie 2017

Un consilier local din Timișoara “inventariază” gropile din drumurile municipiului de pe Bega

Banatenii2 octombrie 2017

Pe ce drumuri din Banat se circulă cu restricţii, din cauza lucrărilor de remediere

Banatenii29 septembrie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întâlnesc în şedinţă, pentru a discuta vânzarea unor spaţii, desfiinţarea unor centre de copii şi alte proiecte

Banatenii22 septembrie 2017

Drum închis spre o stațiune din Caraș-Severin. Se execută lucrări de consolidare

Banatenii19 septembrie 2017

VIDEO Robu publică două filmări cu șoferi periculoși din Timișoara. „Indiferent de câte injurii voi avea parte…EU VOI FI ÎNVINGĂTORUL”

Banatenii14 septembrie 2017

Reşiţenii, chemaţi să-şi achite impozitele fără majorări de întârziere

Banatenii12 septembrie 2017

Primarul Buziaşului a decis să returneze peste 5.000 de lei, pe care i-a folosit din bugetul local pentru cursurile la mare

Banatenii12 septembrie 2017

Primăria Lugoj este verificată de către Curtea de Conturi. A fost reclamată de către doi consilieri locali

Banatenii11 septembrie 2017

Finanțele din vestul țării au colectat suplimentar venituri la buget, cu 39 milioane lei

Banatenii6 septembrie 2017