Administrație

Consilierii judeţeni din Timiş se întrunesc pentru o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Consilierii judeţeni din Timiş se întrunesc pentru o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Autoliv

Banatenii

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară în data de 19 iulie, cu începere de la ora 10.00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ. Ordinea de zi a ședinței este următoarea:

 1. Proiect de hotarare privind aprobarea finantarii si executarii de catre asocierea S.C. RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. şi S.C. RER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. prin S.C. RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. în calitate de leader al asocierii, a lucrărilor de extindere a instalaţiei de tratare mecano-biologică la Depozitul de deşeuri nepericuloase, comuna Ghizela.
 2. Proiect de hotarare privind aprobarea modificării și completării Normativului privind dotarea cu autovehicule şi consumul lunar de carburanţi.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea neexercitării dreptului de preemţiune din partea Judeţului Timiş asupra intenţiilor de înstrăinare a unor imobile cu altă destinaţie decât cea de locuinţe.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea colaborarii dintre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis si Spitalul Clinic de Urgenta “Pius Branzeu” Timisoara in vederea cofinantarii proiectului „Romania Serbia initiativa comuna impotriva cancerului in regiunea transfrontaliera in vedrea inbunatatirii diagnosticului si tratamentului tumorilor maligne – ROSECAN SP 514 in cadrul programului de cooperare Romania Serbia 2014 – 2020”.
 6. Proiect de hotarare privind aprobarea  asocierii  Judeţului Timiş prin Consiliul Judeţean Timiş cu Oraşul Jimbolia prin Consiliul local al Oraşului Jimbolia  şi Comuna Comloşu Mare prin Consiliul local al Comunei Comloşu Mare în vederea cofinanţării căminelor pentru persoane vârstnice.
 7. Proiect de hotarare pentru aprobarea modificării Anexei nr. 2 la Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr.128/2015 privind aprobarea structurii organizatorice a Teatrului pentru Copii și Tineret “Merlin” Timișoara.
 8. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.
 9. Proiect de hotarare privind aprobarea completarii si modificarii Ghidului de eligibilitate pentru finanţarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor culturale pe anul 2017.
 10. Proiect de hotarare privind aprobarea achitarii cotizatiei la Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania pe anul 2017.
 11. Proiect de hotarare privind aprobarea execuţiei bugetelor secţiunii de funcţionare şi a secţiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al judeţului Timiş pe trimestrul II 2017.
 12. Intrebari, interpelari.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

S-au stabilit firmele care adună gunoiul în Timiș, în următorii cinci ani. La Lugoj și Buziaș, tariful va fi mai mare decât la Timișoara

Banatenii16 august 2017

Lugojul rămâne fără apă. Meridian face lucrări la magistrala orașului

Banatenii16 august 2017

Pasajul „Jiul” din Timișoara se închide până în septembrie

Banatenii11 august 2017

Cum își schimbă Fiscul din Timiș programul de lucru în perioada următoare

Banatenii11 august 2017

VIDEO Penalități și rezilieri parțiale pentru constructorii autostrăzii Lugoj-Deva. Cu ce l-au supărat pe ministru

Banatenii11 august 2017

Primăria Dumbrăvița a cumpărat 20 de pixuri cu 145 de lei bucata

Banatenii10 august 2017

Serviciile de Evidența Persoanelor și Starea Civilă din Lugoj se mută în sediu nou. Din aceeași locație se vor elibera și pașapoartele

Banatenii9 august 2017

Locomotivele de epocă de la Reșița sunt mâncate de rugină. De ce nu pot fi reabilitate

Banatenii9 august 2017

Primarul Sorin Munteanu cere sprijinul locuitorilor: Colonada de la Buziaş, recent reabilitată, a fost vandalizată!

Banatenii4 august 2017

CNAIR trimite dronele să supravegheze șantierele autostrăzilor din România. Imaginile vor putea fi văzute de toată lumea

Banatenii2 august 2017

Reșițenii vor fi alarmați în fiecare lună. IGSU face exerciții publice

Banatenii1 august 2017

Avertisment în Timiș, din cauza caniculei! Aquatim cere limitarea consumului de apă

Banatenii1 august 2017