Social

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Concordia recrutează! Înscrierile se pot face online sau la sediul clubului

Autoliv

Clubul de turism Concordia din Lugoj, club cu tradiție și renume în lumea iubitorilor de natură, deși are mereu porțile deschise, organizează în această perioadă o sesiune de recrutare de noi membri.

„Din diverse cauze, numărul membrilor activi ai clubului a tot scăzut și am observat că în ultimii ani s-au înscris foarte puțini membri noi, în timp ce evenimentele organizate de club cresc” declară președintele clubului Călin Țîru.

Natura și sportul sunt uitate în coada listei priorităților multora dintre noi, dar beneficiile lor și existența acestui club care să le faciliteze, merită să le aducă un loc de frunte în viața comunității noastre.

Cine este Concordia și ce face? Concordia este un ONG care reunește iubitori de natură din orașul Lugoj și nu numai pentru a face împreună drumeții, speologie, cicloturism, escaladă, rafting, ecologie, fotografie, aerojoacă, ș.a. Promovează mișcarea în aer liber și protejarea mediului. Evenimentele cele mai cunoscute organizate de acest club sunt evenimente ciclistice: Cupa Concordia – cel mai vechi concurs de mountainbike din țară, Lugojul Pedalează, Cupa Max Ausnit – concurs de ciclism de asfalt ce reunește anual sute de cicliști din toată țara și nu numai; Festivalul Iei – eveniment organizat anual de Ziua Iei pentru promovarea și păstrarea tradițiilor veritabile românești; Tura anuală în Alpii Dolomitici – unde poți descoperi frumusețile înălțimilor prin escaladarea traseelor de via feratta; Proiecții foto, Tiroliană și Parc Aventura pentru copii; creare, marcare și ecologizare trasee de mountainbike sau drumeție, cum este de exemplu traseul de mountainbike de la Tapia. Pe lângă acestea, clubul mai participă activ în mișcarea socială de protejare a naturii, în proiecte de educație ecologică, în proiecte de administrare a ariilor protejate, în promovarea turismului și sportului, sprijină acțiuni ale cluburilor similare și stă de veghe asupra stării zonelor naturale din regiunea noastră.

De ce să devii membru Concordia? În primul rând activarea într-un ONG este o experiență profesională foarte apreciată în CV-ul prezentat oricărui angajator de top. Prin participarea activă la acțiunile clubului îți vei putea dovedi angajatorilor abilitățile de lucru în echipă, organizare și coordonare activități și evenimente, creativitatea și disponibilitate pentru acțiune. Pe lângă îmbogățirea CV-ului tău, Concordia are cele mai bune oferte de petrecere a timpului liber, weekenduri, vacanțe, concedii. Aici ai șansa să îți descoperi talente, hobbyuri, locuri extraordinare, să fi inițiat în sporturi de veterani ai acestora, să practici ceea ce îți place, să descoperi bucuria de a fi în natură și să ai parte de experiențe inedite. Așa se țes cele mai frumoase amintiri, iar pentru că cele mai bune momente ale vieții sunt acelea care le împărtășești cu prietenii, curând vei afla că cel mai de preț în Concordia îți sunt prieteniile care le vei lega. Fiind membru în clubul Concordia poți utiliza echipamentul tehnic comun, primi gratuitate sau reducere la tot felul de acțiuni, ai șansa să experimentezi și să ai susținere în tot ceea ce întreprinzi. Aici poți fi TU!

Ce înseamnă efectiv să fi membru? Să participi la cât mai multe din activitățile propuse, să inițiezi și coordonezi ture sau evenimente și să menți o atitudine pozitivă.

Vrei să practici sporturi montane? Vrei să ieși în natură pe poteci știute și neștiute împreună cu oameni ce au aceleași pasiuni ca și tine? Vrei să ajuți la protejarea naturii și să te implici activ în binele comunității și al sănătății tale și a celor din jur? Te poți înscrie în Clubul Concordia online la www.concordialugoj.ro  sau la sediul clubului din incinta Colegiului Național Coriolan Brediceanu în fiecare vineri de la ora 19:00. Nu există limită de vârstă! Te așteptăm!

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Daniel Groza12 iulie 2017