Actualitate

Coca-Cola „la mâna a doua” şi şuncă “franţuzească” mucegăită pe rafturile unui magazin din Lugoj

Coca-Cola „la mâna a doua” şi şuncă “franţuzească” mucegăită pe rafturile unui magazin din Lugoj

Autoliv

În timp ce se afla la cumpărături, un lugojean a observat două ciudăţenii, cum le-a numit chiar el, pe rafturile magazinului Profi de la intersecţia Zona Unic din oraş. Aşa cum se vede şi din imaginile pe care le-a trimis la adresa redacţiei, expusă pe raftul de băuturi carbogazoase stătea, la nivelul ochilor cumpărătorilor, o sticlă de Coca-Cola din care cineva băuse deja jumătate din conţinut.

Mergând câteva rafturi mai spre în spatele magazinului, lugojeanul a dat de o altă neplăcere. De această dată, dorind să cumpere şuncă pentru micul dejun, a găsit un produs care, deşi era mucegăit, era de asemenea expus spre vânzare.

„Am fost la cumpărături vineri seara şi am văzut produsele pe rafturi. Coca-Cola la mâna a doua, băut jumătate din el şi pus la vânzare. Muşchi file cu puţin mai mult mucegai decât e normal. Nu am cumpărat, nu puteam să cumpăr aşa ceva, am plecat din magazin. Sunt din ce în ce mai multe ciudăţenii dinastea în magazinele Profi”, a declarat A.M. pentru Cetăţeanul.

Cetăţeanul a stat de vorbă cu reprezentanţii magazinului, care au explicat cum a ajuns şunca de pe raft să prindă mucegai.

„Cel mai probabil cum a fost pusă pe raft, a fost luată din mână în mână şi la un moment dat a fost împunsă, a intrat aer şi aşa a ajuns să aibă mucegai. A venit un domn, ne-a adus-o la birouri vineri seara, este adevărat, însă nu este expirată, a fost doar împunsă şi de-aia a prins mucegai. E doar o bucată din sute, nu este ceva care se întâmplă des, este doar un caz izolat. Se întâmplă să primim brânză, sigilată de la producător, care când deschidem cutia să aibă mucegai”, a precizat un reprezentant al magazinului lugojean.

În legătură cu sticla de suc pe jumătate băută şi expusă spre vânzare, cei de la Profi spun că astfel de cazuri sunt tot mai dese.

„Vine lumea cu copii mici, le dă să bea din sticlele de suc şi le pun înapoi pe rafturi. Am găsit sticle de Tedi, de cola, din toate sucurile, din ce în ce mai des. Vă daţi seama că la ce număr de clienţi sunt aici, nu putem să stăm efectiv după toată lumea să vedem ce face, lucrurile astea le descoperim când punem marfa pe raft, dar din păcate sunt din ce în ce mai dese cazurile”, a mai explicat angajatul Profi Lugoj.

Magazinul Profi din Zona Unic nu este la prima problemă de acest fel. În luna februarie, un alt lugojean a cumpărat şuncă expirată de la acelaşi magazin, cu care şi-a hrănit fetiţa. Bărbatul şi-a dat seama la timp despre faptul că produsul era alterat, mergând să ceară explicaţii şefului de magazin.


foto: facebook.com

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. ANONIM

  3 septembrie 2016 at 18:59

  Da-i ma in naibii de handicapati,am fost sa imi iau piept de pui,mi-a soptit vanzatoarea sa nu iau ca e foarte vechi…NISTE MIZERII DE OAMENI!

  • I. Robert

   3 septembrie 2016 at 22:42

   Ție ți-a șoptit dar alții…:))))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Decizie „bombă” în dosarul procurorului DNA care a cerut închisoare pentru Ostaficiuc, Ciuhandu, Cojocari și alți „grei” din Timișoara

Banatenii18 august 2017

Şeful clanului de romi acuzat că a cerut taxă de protecţie neagă implicarea în conflictul armat de la Lugoj

Banatenii18 august 2017

Focuri de armă pe o stradă din Lugoj. Din nou romii sunt protagoniştii scandalului

Banatenii18 august 2017

Clanurile ţigăneşti au început să se încaiere şi la Timişoara, după ce toată vara Lugojul a fost “teatru de război”

Banatenii17 august 2017

Un fost militar din Craiova, condamnat la Timișoara pentru uciderea iubitei cu 23 de ani mai în vârstă

Banatenii17 august 2017

VIDEO Imagini spectaculoase de pe traseul autostrăzii aflate în construcție, în zona Lugoj-Deva

Banatenii17 august 2017

VIDEO Primăria Lugoj a instalat camere să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie, însă i-a filmat pe cei care se “iubesc în boscheți”

Banatenii16 august 2017

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte pasagerul 1.000.000

Banatenii16 august 2017

Boala care face ravagii vara. Câte cazuri au fost descoperite în Timiș

Banatenii14 august 2017

VIDEO Ţiganii implicaţi în ultimul scandal cu topoare de la Lugoj sunt liberi să continue măcelul

Banatenii14 august 2017

FOTO Primăria Dumbrăviţa prezintă pixurile de 145 de lei bucata. Motivul pentru care au fost cumpărate

Banatenii14 august 2017

EXCLUSIV/VIDEO  Un nou conflict violent între ţiganii din Lugoj. BMW distrus cu toporul

Banatenii13 august 2017