Social

Clubul Lions „Ana Lugojana” a organizat un bal caritabil, în sprijinul Asociației Handicapaților Fizic din Lugoj

Clubul Lions „Ana Lugojana” a organizat un bal caritabil, în sprijinul Asociației Handicapaților Fizic din Lugoj

Autoliv

Femeile din Clubul Lions „Ana Lugojana” au bifat vineri, 13 mai, încă o acțiune socială de succes, după ce balul organizat de acestea a avut parte de o prezență bogată și darnică. Astfel, cu începere de la ora 19.00, la Restaurantul J’adore Events, zeci de persoane s-au adunat cu un singur scop, acela de a strânge bani pentru Asociația Handicapaților Fizic din Lugoj.

Acțiunea a fost una impecabil organizată, constând atât în momente artistice, cât și într-o tombolă, la care cei prezenți au participat prin cumpărarea de bilete.Invitații s-au întrecut în a cumpăra cât mai multe bilete, iar cei mai norocoși, care și-au auzit numărul de bilet strigat la tragerea la sorți, au plecat acasă cu mici cadouri din partea organizatorilor.

Momentul social a fost completat de cel artistic, de fapt de momentele artistice, invitații bucurându-se de prezența a trei perechi de la Clubul de Dans Sportiv „Dance Spirit” din Lugoj, dar și de formația Șah Mat din Buziaș.

Clubul Lions „Ana Lugojana” a fost fondat și la Lugoj, ca parte a unei rețele internaționale de Cluburi Lions, în urmă cu aproape cinci ani. De atunci și până în prezent, au fost organizate spectacole caritabile pentru sprijinirea unor cazuri medicale, au fost inițiate campanii de consultații oftalmologice gratuite și oferirea de ochelari de vedere. De sprijinul clubului lugojean au mai beneficiat și copiii cu rezultate foarte bune la învățătură.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017

Galerie FOTO – În Banat se construiesc trenuri şi tramvaie de lux, dar românii circulă tot în condiţii mizerabile

Banatenii12 iulie 2017

Şase tineri au fost opriţi de poliţişti doar cu ajutorul focurilor de armă. Încercau să scape după ce au fost prinşi în flagrant la un furt

Daniel Groza12 iulie 2017