Politică

Claudiu Buciu: „Prietenii lui Boldea m-au dat în judecată, să nu îmi pot depune candidatura”

Claudiu Buciu: „Prietenii lui Boldea m-au dat în judecată, să nu îmi pot depune candidatura”

Autoliv

Candidatul independent Claudiu Buciu a susţinut, marţi la prânz, o conferinţă de presă în care a abordat mai multe subiecte relevante din ultima perioadă. În deschiderea conferinţei, Buciu a anunţat că a fost dat în judecată de către Vasile Covaci, „un apropiat al lui Boldea, pentru o presupusă faptă de sustragere de documente secrete din Primăria Municipiului Lugoj”. Din punctul de vedere al lui Buciu, plângerea depusă de Covaci nu are nicio însemnătate şi nu este susţinută de dovezi, fapt pentru care deocamdată nici nu a periclitat procesul de depunere a candidaturii din partea independentului.

„Este o plângere neîntemeiată şi nesusţinută de nicio dovadă, dar pe care autorul a făcut-o în speranţa că mă voi intimida. Plângerea vine după ce un alt amic al lui Boldea, Petrică Balint, m-a acţionat în judecată pentru că i-aş fi afectat imaginea când am dezvăluit faptul că firma controlată de dânsul păzeşte instituţii subordonate Primăriei Municipiului Lugoj, de când Boldea este primar”, a declarat Claudiu Buciu.

Potrivit spuselor acestuia, şi acţiunea în instanţă a lui Balint a fost una de intimidare, dar care nu şi-a continuat cursul pentru simplul fapt că reclamantul nu a achitat taxa de timbru. În acelaşi context, candidatul susţine că, urmare a dezvăluirilor făcute, Gunfarbed, firma controlată de Petrică Balint şi-a încetat contractele cu o parte din instituţiile subordonate Primăriei.

„În mod ciudat, a apărut o altă societate, Medusa Security din Bucureşti, care a intrat în relaţii comerciale cu aceste instituţii. Această societate este controlată de acelaşi domn, Petrică Balint, fapt pentru care trag concluzia că, oricât ne-am strădui, nu vom scăpa de căpuşarea la care ne supune Boldea şi firmele membrilor PSD”, a mai adăugat Buciu.

Citiţi în paginile ziarului Cetăţeanul de joi, 28 aprilie, restul subiectelor abordate de candidatul independent în cadrul conferinţei de presă în care s-a discutat despre lista PNL la Consiliul Local, despre vizita ambasadorului SUA la Bucureşti în oraşul de pe Timiş, dar şi despre cum va aborda campania electorală.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. aurel

  26 aprilie 2016 at 17:29

  Domnule Buciu va multumesc ca ne spuneti multe lucruri pe care nu le cunoastem.Va doresc mult succes si sper ca in iunie sa plece asemenea oameni.

 2. Lazar

  27 aprilie 2016 at 8:07

  Nu am auzit nimic concret de la acest candidat decat zgomot si acuze. Seamana din ce in ce mai bine cu baiatul care striga lupul.

 3. b de la blogatu

  27 aprilie 2016 at 10:13

  Lazar…tot 15 lei pe comentariu da Badina si Boldea?

 4. indy

  28 aprilie 2016 at 13:27

  Din pacate este o persoanlitate care nu prezinta nimic concret ci reprezinta aceeasi fata proasta a politicii romanesto! Multumim ca v-ati prezentat dar avem nevoie de un altfel de primar nu de un CanCan-ist ca dumneavoastra! Ne-am saturat de scandaluri, reprosuri, si acuze ca si stil de promovare! Poate ca si candidat pentru primaria unui sat unde poate manipula oamenii prin astfel de campanii ar prinde dar din pacate aici suntem in Lugoj!

  • marinela

   1 mai 2016 at 6:21

   Pai si lugojul e tot un sat,dar cu blocuri!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017

Francisc Boldea își face public fluturașul de salariu. Vezi ce sumă primește lunar în mână

Banatenii4 august 2017

Grindeanu nu renunță la PSD. Filiala din Timiș îi susține oficial contestația la decizia de excludere din partid

Banatenii28 iulie 2017

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017