Inchiriere spatii Lugoj

Administrație

CJT stabilește regulile de licitație pentru spațiile din Bastion Theresia Timişoara. Ce alte proiecte mai au consilierii pe ordinea de zi

CJT stabilește regulile de licitație pentru spațiile din Bastion Theresia Timişoara. Ce alte proiecte mai au consilierii pe ordinea de zi

Autoliv

Banatenii

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară în data de 30 august 2017, ora 10.00, în sala consiliului din Palatul Administrativ din Timișoara, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea actualizării Programului Strategic Multianual  de dezvoltare economico socială a județului Timiș 2015-2023, precum şi a Planului de Acțiune al județului Timiș pentru perioada 2017 – 2020, pentru pregătirea, promovarea și implementarea proiectelor de investiții, aferent Strategiei de Dezvoltare Economico – Socială 2015-2020/(2023) a judeţului Timiş.
  2. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuării lucrărilor topo-cadastrale în vederea dezlipirii imobilului-teren aflat în domeniul privat al Judeţului Timiş şi administrarea Consiliului Judeţean Timiş, situat în Parcul Tehnologic şi Industrial Timişoara (PITT) – Calea Torontalului km 6, înscris în CF nr. 130067 și indentificat ca Parcela C1.
  3. Proiect de hotarare privind aprobarea dării în administrare  Bibliotecii Judeţeane Timiş „Sorin Titel” a unor spaţii din domeniul public al Judeţului Timiş.
  4. Proiect de hotarare privind aprobarea dării în folosinţă gratuită către Muzeul Naţional al Banatului Timişoara a unei suprafeţe de teren din incinta  Complexului Imobiliar Bastion Theresia Timişoara.
  5. Proiect de hotarare privind  actualizarea suprafeţei imobilelelor situate în Timişoara, str. Avram Imbroane, nr. 31, aparţinând domeniului public al judeţului Timiş şi date în administrare Muzeului Satului Bănăţean Timişoara.
  6. Proiect de hotarare privind aprobarea însușirii completării Inventarului domeniului public al Judeţului Timiş.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită a unor bunuri imobile din Pavilionul Administrativ al Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara – proprietatea privată a Județului Timiș precum și a unor bunuri mobile, către Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara – Direcția Regională Vamală Timiș.
  8. Proiect de hotarare privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unor spaţii și a Regulamentului privind amenajarea, exploatarea și întreținerea spațiilor din Bastionul ”Theresia” Timișoara.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea neexercitării dreptului de preemţiune din partea Judeţului Timiş asupra intenţiilor de înstrăinare a unor imobile cu altă destinaţie decât cea de locuinţe.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unor bunuri imobile din Pavilionul Administrativ al Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara –proprietatea privată a Județului Timiș.

11. Proiect de hotarare pentru aprobarea completarii şi modificarii Anexei la Hotărâre

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Mai multe în Administrație

Zece proiecte de drumuri din Timiș primesc finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală

Banatenii6 decembrie 2017

Cine se ocupă cu deszăpezirea pe drumurile din Timiș

Banatenii24 noiembrie 2017

Lucrări la drumurile din Banat. Unde se circulă cu restricții

Banatenii27 octombrie 2017

Consilierii județeni vor reglementa situația transportului de persoane până în 2019

Banatenii25 octombrie 2017

Cursă reluată spre Bucureşti, de la Aeroportul Timişoara

Banatenii24 octombrie 2017

Încep să pice primarii care au făcut afaceri cu Măran. Doi au ajuns la DNA. Câți mai urmează?

Banatenii19 octombrie 2017

Biroul Vamal de Interior Timiș are un nou sediu

Banatenii18 octombrie 2017

Consilierii județeni alocă bani pentru modernizarea și lărgirea mai multor drumuri din Timiș

Banatenii17 octombrie 2017

Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă. Mai multe drumuri din Timiş intră în reabilitare

Banatenii11 octombrie 2017

Un consilier local din Timișoara “inventariază” gropile din drumurile municipiului de pe Bega

Banatenii2 octombrie 2017

Pe ce drumuri din Banat se circulă cu restricţii, din cauza lucrărilor de remediere

Banatenii29 septembrie 2017

Consilierii judeţeni din Timiş se întâlnesc în şedinţă, pentru a discuta vânzarea unor spaţii, desfiinţarea unor centre de copii şi alte proiecte

Banatenii22 septembrie 2017