Lugojeanul

Administrație

CJT stabilește regulile de licitație pentru spațiile din Bastion Theresia Timişoara. Ce alte proiecte mai au consilierii pe ordinea de zi

CJT stabilește regulile de licitație pentru spațiile din Bastion Theresia Timişoara. Ce alte proiecte mai au consilierii pe ordinea de zi

Autoliv

Banatenii

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară în data de 30 august 2017, ora 10.00, în sala consiliului din Palatul Administrativ din Timișoara, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea actualizării Programului Strategic Multianual  de dezvoltare economico socială a județului Timiș 2015-2023, precum şi a Planului de Acțiune al județului Timiș pentru perioada 2017 – 2020, pentru pregătirea, promovarea și implementarea proiectelor de investiții, aferent Strategiei de Dezvoltare Economico – Socială 2015-2020/(2023) a judeţului Timiş.
  2. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuării lucrărilor topo-cadastrale în vederea dezlipirii imobilului-teren aflat în domeniul privat al Judeţului Timiş şi administrarea Consiliului Judeţean Timiş, situat în Parcul Tehnologic şi Industrial Timişoara (PITT) – Calea Torontalului km 6, înscris în CF nr. 130067 și indentificat ca Parcela C1.
  3. Proiect de hotarare privind aprobarea dării în administrare  Bibliotecii Judeţeane Timiş „Sorin Titel” a unor spaţii din domeniul public al Judeţului Timiş.
  4. Proiect de hotarare privind aprobarea dării în folosinţă gratuită către Muzeul Naţional al Banatului Timişoara a unei suprafeţe de teren din incinta  Complexului Imobiliar Bastion Theresia Timişoara.
  5. Proiect de hotarare privind  actualizarea suprafeţei imobilelelor situate în Timişoara, str. Avram Imbroane, nr. 31, aparţinând domeniului public al judeţului Timiş şi date în administrare Muzeului Satului Bănăţean Timişoara.
  6. Proiect de hotarare privind aprobarea însușirii completării Inventarului domeniului public al Judeţului Timiş.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință gratuită a unor bunuri imobile din Pavilionul Administrativ al Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara – proprietatea privată a Județului Timiș precum și a unor bunuri mobile, către Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara – Direcția Regională Vamală Timiș.
  8. Proiect de hotarare privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unor spaţii și a Regulamentului privind amenajarea, exploatarea și întreținerea spațiilor din Bastionul ”Theresia” Timișoara.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea neexercitării dreptului de preemţiune din partea Judeţului Timiş asupra intenţiilor de înstrăinare a unor imobile cu altă destinaţie decât cea de locuinţe.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unor bunuri imobile din Pavilionul Administrativ al Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara –proprietatea privată a Județului Timiș.

11. Proiect de hotarare pentru aprobarea completarii şi modificarii Anexei la Hotărâre

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Consilierii judeţeni din Timiş se întâlnesc în şedinţă, pentru a discuta vânzarea unor spaţii, desfiinţarea unor centre de copii şi alte proiecte

Banatenii22 septembrie 2017

Drum închis spre o stațiune din Caraș-Severin. Se execută lucrări de consolidare

Banatenii19 septembrie 2017

VIDEO Robu publică două filmări cu șoferi periculoși din Timișoara. „Indiferent de câte injurii voi avea parte…EU VOI FI ÎNVINGĂTORUL”

Banatenii14 septembrie 2017

Reşiţenii, chemaţi să-şi achite impozitele fără majorări de întârziere

Banatenii12 septembrie 2017

Primarul Buziaşului a decis să returneze peste 5.000 de lei, pe care i-a folosit din bugetul local pentru cursurile la mare

Banatenii12 septembrie 2017

Primăria Lugoj este verificată de către Curtea de Conturi. A fost reclamată de către doi consilieri locali

Banatenii11 septembrie 2017

Finanțele din vestul țării au colectat suplimentar venituri la buget, cu 39 milioane lei

Banatenii6 septembrie 2017

Orașele din Banat vor fi „alarmate” în fiecare miercuri. Sirenele vor suna pentru ca populația să învețe semificația semnalelor

Banatenii5 septembrie 2017

Primăria Reşiţa cere cetăţenilor să se conformeze şi să colecteze selectiv gunoaiele

Banatenii1 septembrie 2017

VIDEO Când se va circula prin pasajele Jiul și Popa Șapcă din Timișoara. Promisiunea primarului Robu!

Banatenii29 august 2017

Încă o sursă de poluare pentru Caraș-Severin. Se extinde centrala de la Kostolac – Serbia

Banatenii28 august 2017

S-au stabilit firmele care adună gunoiul în Timiș, în următorii cinci ani. La Lugoj și Buziaș, tariful va fi mai mare decât la Timișoara

Banatenii16 august 2017