Actualitate

Cine este „pârlitul de la Lugoj” din Consiliul Judeţean Timiş

Cine este „pârlitul de la Lugoj” din Consiliul Judeţean Timiş

Autoliv

Sfadă mare în şedinţa Consiliului Judeţean Timiş de miercuri, când doi dintre cei mai vocali reprezentanţi ai forului de conducere, Titu Bojin şi Marius Martinescu, s-au luat la ceartă chiar pe finalul şedinţei. Fiind unul dintre cei mai nemulţumiţi consilieri la fiecare şedinţă, Martinescu a avut şi de această dată de obiectat în repetate rânduri, cerând o informare asupra raportului Curţii de Conturi.

Lui Bojin atât i-a trebuit, cuvintele lugojeanului, fost primar al oraşului de pe Timiş iscând astfel o mică ceartă între cei doi. Ca să nu se lase mai prejos şi să pară că nu poate riposta în faţa consilierului lui, Bojin i-a dat acestuia o replică pe care să o ţină minte, numindu-l „pârlit de la Lugoj”. După ce a realizat că tocmai l-a insultat pe consilier, preşedintele consiliului judeţean a încercat să se justifice, însă fără prea mult succes.

„Domnule Martinescu, în primul rând, nu vă mai semnez decontul pentru venirea cu mașina personală la ședințele de consiliu, pentru că nu s-a votat execuția bugetară și trebuie să vedem cum ne vom descurca în continuare. Eu aș propune să-l facem pe dl. Martinescu lector și să ne dea lecții de administrație, ca să nu mai fie nevoie să participăm la nici un fel de cursuri de pregătire. Să terminăm, domnule Martinescu, faceți tot timpul pe șmecherul, ați fost primar, dar v-a trecut vremea. La Lugoj ați fost primar, dar n-ați făcut nimic. Vă propun să mergem acolo și să-i întrebăm pe oameni ce a făcut Martinescu pentru oraș, iar după aceea mergem și la Remetea dacă vreți. Acum sunteți un pârlit de la Lugoj care ați primit o funcție la consiliul județean și trebuie să vă faceți treaba cu noi, ceilalți pârliți”, au fost cuvintele lui Titu Bojin, citat de Renașterea.

Presa timişoreană a mai titrat că Titu Bojin a încheiat ședința fără să-l mai lase pe Martinescu să-i răspundă, acesta plecând nemulţumit din sala de întruniri a instituţiei.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. LUTEE

    17 iulie 2015 at 12:19

    E NORMAL CA SA-I ZICA PARLIT CA NU A FOST PRIMAR IN TIMISOARA SI A FOST PRIMARUL LUGOJULUI SI CA ATARE NU A LUCRAT MUNCITOR A FOST SING . LA IURT LUGOJ PE CAND BOJIN A FOST BULDOZERIST SI A CASTIGAT MULTI BANI DIN FIERUL VECHI VANDUT DIN INT .IURT LUGOJ INTEPRINDERE CE A FOST DATA BULDOZERISTULUI PE 0 LEI SI 0 BANI DE CATRE CRIMINALUL ROMANIEI ION ILYCI ZAMBARETUL PLATIMD O SUMA SIMBOLICA DOAR DE OCHII LUMII METODE COMUNISTE A FSN -ULUI !

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017