Social

Cinci şefi DSP, propuşi să fie schimbaţi în criza rujeolei. Dragoş Luca, Caraş-Severin: “Nu e corect, vedem care sunt argumentele”

Cinci şefi DSP, propuşi să fie schimbaţi în criza rujeolei. Dragoş Luca, Caraş-Severin: “Nu e corect, vedem care sunt argumentele”

Autoliv

Banatenii

Cinci Direcții de Sănătate Publică nu au reușit să își îndeplinească misiunea legală în criza rujeolei, în opinia Ministerului Sănătăţii. E vorba despre în judeţele Caraş Severin, Hunedoara, Neamţ, Prahova şi Ilfov, unde rata de vaccinare este sub 50%, un nivel extrem de redus faţă de obiectivul asumat de autorităţi.

„În urma analizei riguroase a raportărilor din teritoriu și a evaluării de performanță în cazul Direcțiilor de Sănătate Publică privind implementarea campaniei națională de vaccinare, ministrul Sănătății, domnul Florian Bodog, a luat decizia de a schimba conducerea executivă a unora dintre aceste instituții. Propunerea de schimbare a reprezentanților DSP a fost prezentată premierului Mihai Tudose, în scopul eficientizării activității instituțiilor de sănătate publică la nivel local”, arată Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

Dragoş Luca, şeful Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin susţine că nu a primit, până în acest moment, nicio informare oficială în acest sens, dar că a fost chemat la Bucureşti pentru o întâlnirte cu ministrul. “Am aflat şi eu de la ştiri. Noi nu am primit nimic. Noi am primit o invitaţie, la o întâlnire cu ministrul astăzi. Sunt în drum spre Bucureşti. Nu am ce să declar. Singura informative pe care o am e să mă prezint la Bucureşti, la ora trei. După discuţia cu ministrul o să vedem ce va fi. Nu. Nu cred că este correct, dar o să argumentăm la ministrul şi vedem ce argumente are ministrul”, a spus Dragoş Luca.

FOTO caon.ro

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. horst krucso

    27 iulie 2017 at 11:15

    Nu inteleg atitudinea acelui ministru!! Adica d-l Dragos Luca e vinovat ca copiii delasatorilor, nestiutorilor, prostilor sau incuiatilor n-au fost vaccinati!!! Doar nu i se poate reprosa ca n-au fost destule unitati de vacinare!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Sadica Vida, cea mai temută torționară din Banat. Bătea deținuții la testicule!

Banatenii17 august 2017

Traficul de migranți dă bătăi de cap autorităților din Timiș. Ce măsuri s-au luat

Banatenii14 august 2017

Cuplurile care au 50 de ani de casnicie și bătrânii în vârstă de 90 de ani vor fi premiați de Primăria Lugoj

Banatenii11 august 2017

VIDEO Zimbrii de la Armeniș se înmulțesc. Rangerii au descoperit trei viței în turmă

Banatenii11 august 2017

VIDEO/FOTO Distractie extremă! Tinerii teribiliști dintr-un oraș din Banat își riscă viața sărind în cap, de la o înălțime de 15 metri

Banatenii10 august 2017

Situaţie dramatică la Timişoara. Pacienţii cu infarct şi urgenţele cardiologice nu mai pot fi rezolvate, din cauza lipsurilor de la Clinica Chirurgie Cardiovasculară

Banatenii9 august 2017

Cum se schimbă vremea în Banat, în următoarele două săptămâni

Banatenii8 august 2017

De ce fug bănățenii să se trateze la spitalele din Ungaria. O asistentă care intermediază exodul face dezvăluiri incredibile

Banatenii8 august 2017

Şase persoane au ajuns în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean din Timişoara din cauza caniculei

Banatenii4 august 2017

S-a încheiat campania de castrare gratuită a câinilor cu stăpân de la Lugoj. O nouă acțiune va avea loc în septembrie

Banatenii4 august 2017

Lugojeanca dispărută de la spitalul din Jebel a fost găsită moartă, în tufișurile de lângă gardul instituției. Fiica ei dă spitalul în judecată

Banatenii2 august 2017

Un timișorean a scos la vânzare virginitatea cățelușei. Până la urmă, el a fost cel care a plătit

Banatenii1 august 2017