Actualitate

Cetățeanul pe hârtie e la chioșcuri. Subiecte în exclusivitate, mică publicitate gratuită și multe premii

Cetățeanul pe hârtie e la chioșcuri. Subiecte în exclusivitate, mică publicitate gratuită și multe premii

Autoliv

Banatenii

A apărut o nouă ediție a ziarului Cetățeanul. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Cetățeanul a cerut politicienilor lugojeni și făgețeni care au avut acces la cele mai înalte funcții, după revoluție, să spună ce au făcut pentru zona de unde provin. Vorbe multe, realizări puține! Din ziarul tipărit puteți afla care sunt acestea.

Unui lugojean i-a fost călcat în picioare dreptul la proprietate. Ziarul Cetățeanul vă arată cum pierde bani și timp un locuitor al municipiului pentru a putea beneficia de un teren pentru care are acte.

Norocul și studiul, spune el, i-au adus unui parior o sumă importantă de bani. În exclusivitate, din Cetățeanul, puteți afla cum a reușit un lugojean să câștige peste 10.000 de euro, cu un bilet care a costat doar doi lei.

Una din cele mai mari clădiri din Lugoj a fost vândută la licitație de către o bancă. Cine a cumpărat-o și cât de puțini bani a plătit pentru ea, aflați doar din Cetățeanul.

Acestea sunt doar câteva subiecte din ediția tipărită a ziarului Cetățeanul, restul le puteți descoperi cumpărând ziarul.

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa taloanele care vă pot aduce premii consistente: un plin de benzină, o canapea, un coș de alimente, un tort etc.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017