Politică

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Autoliv

Nu doar liberalii au motive de ceartă în aceste zile pe scena politică din Timiş. În cadrul Partidului Mişcarea Populară, filiala Lugoj, preşedintele şi consilierul local Cristian Corneanu şi-a anunţat vineri demisia, spuând că are de condus mai multe firme şi explicând că nu mai poate îndeplini cu succes funcţia şi toate îndatoririle care vin cu aceasta.

Sursele Cetăţeanul au declarat însă că lucrurile nu stau tocmai cum susţine Corneanu. În fapt, la mijloc s-ar afla niste bannere pe care liderul PMP Lugoj avea ca sarcină să le pună prin oraş înainte de campania electorală. Pentru că nu le-a pus la timp, acesta ar fi fost chemat la judeţ şi certat de preşedintele Răducanu, motiv pentru care a decis să demisioneze din funcţia de preşedinte.

„Am anunţat demisia domnului preşedinte. Ce declară fiecare, e treaba lor. Am pregătit bannerele, am pregătit tot, nu e nicio treabă. Eu am firmele, am altele pe cap, nu mai am timp să fiu şi preşedinte”, a explicat pentru Cetăţeanul Cristian Corneanu.

Ion Răducanu, preşedinte interimar al PMP Timiş a explicat pentru că într-adevăr la nivelul filialei locale ar fi mai multe neîneţelegi între preşedintele în funcţie şi un alt membru, consilierul Fedor Maşniţă, motiv pentru care preşedintele a decis să se retragă din funcţie.

„Domnul Corneanu cedează conducerea organizaţiei, nu cedează partidul, rămâne în partid. Ei într-o lună jumate nu au reuşit să se împace, ei se tot ceartă. Eu l-am întrebat dacă vor să facă pace şi el şi Fedor Maşniţă, amândoi nu ştiu care e mai deştept unul decât celălalt. Dacă ei se ceartă, o să preia alt vicepreşedinte. Noi trebuia să punem nişte afişe, o reclamă, un teasing înainte de campanie şi Lugojul trebuia să pună cinci panouri. Ăsta a fost mai iute, s-a dus, a luat aprobări şi le-a pus, Maşniţă. Celălalt s-a gândit şi el să le pună săptămâna asta şi s-au supărat între ei că a pus unul înainte şi mai repede decât el, restul ce spune domnul Corneanu sunt poveşti”, este explicaţia lui Ion Răducanu.

Fedor Maşniţă spune că el a primit de la preşedintele de la Bucureşti sarcina să afişeze bannerele.

„El a avut de pus nişte bannere şi probabil că nu le-a pus. Eu am fost sunat de preşedintele de la Bucureşti şi mi s-a spus să le afişez, că trebuia să nu treacă un termen, aia am şi făcut. Nu ştiu altceva, decât că şi-a prezentat demisia şi acum se va numi o altă persoană”, a declarat Fedor Maşniţă.

Toţi preşedinţii de filiale ai PMP Timiş sunt interimari, alegerile în cadrul partidului fiind programate de-abia în luna martie a anului 2017.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017

Francisc Boldea își face public fluturașul de salariu. Vezi ce sumă primește lunar în mână

Banatenii4 august 2017

Grindeanu nu renunță la PSD. Filiala din Timiș îi susține oficial contestația la decizia de excludere din partid

Banatenii28 iulie 2017

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017