Administrație

Ce se întâmplă din toamnă cu fostul sediu ultracentral al PNL Lugoj, din care liberalii au fost evacuaţi

Ce se întâmplă din toamnă cu fostul sediu ultracentral al PNL Lugoj, din care liberalii au fost evacuaţi

Autoliv

La mijlocul lunii mai, angajaţii Meridian şi un executor judecătoresc au eliberat sediul Partidului Naţional Liberal de vis-a-vis de catedrala greco-catolică, ocupat o bună perioadă de timp fără ca liberalii să aibă acest drept. După ce părţile nu s-au înţeles pentru o rezolvare în acest caz, Meridianul acuzând liberalii că stau în sediul din Piaţa „I.C. Drăgan” fără să mai aibă contract de închiriere, în timp ce PNL-iştii spuneau că vor să cumpere sediul, acesta a fost într-un final eliberat.

Primăria a anunţat care sunt planurile pentru locaţia ultracentrală, aceasta urmând să deservească drept cabinet parlamentar comun după alegerile din 4 decembrie. După alegeri, parlamentarii pe care Lugojul îi va avea în forul legislativ al ţării vor putea închiria bucăţi din sediu pentru a-şi primi alegătorii în audienţe.

„După ce am câştigat procesul cu liberalii, vom face cabinet parlamentar, aşa cum era destinaţia lui. Toţi parlamentarii din zona Lugojului vor sta acolo. Am început şi am vopsit exterioarele, uşile albe ca să respecte arhitectura, doar liberalii nu au făcut dar le-am dat termen să îşi facă, să îşi vopsească şi ei o uşă la sediul lor”, a declarat pentru Cetăţeanul primarul Francisc Boldea.

Pe lângă aspectul exterior, interiorul clădirii va fi de asemenea modernizat, promite primarul lugojean.

„Nu există nici toaletă, nimic, se vor face amenajările interioare de către primărie, însă fără mobilier. Acesta o să fie adus de fiecare parlamentar în parte. Vom face şi alimentarea cu energie electrică, grupurile sanitare, tot în afară de mobilă, să fie un spaţiu decent pentru birourile de parlamentari. Vom fi ca în restul oraşelor, aşa este peste tot, cabinet parlamentar pentru toţi parlamentarii, inclusiv cei PSD, toată lumea va merge acolo obligatoriu”, a mai precizat Boldea.

Parlamentarii care vor dori să îşi închirieze un spaţiu în locaţia comună vor fi nevoiţi să plătească şi utilităţile pe care le vor folosi. Totalul suprafeţei închiriabile este de 54 de metri pătraţi.

Pentru fiecare zi pe care PNL-iştii au ocupat fără drept sediul Meridianului, aceştia din urmă au declarat pentru Cetăţeanul, la momentul evacuării, că vor deschide un proces prin care vor cere daune pentru prejudiciul creat.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Administrație

S-au stabilit firmele care adună gunoiul în Timiș, în următorii cinci ani. La Lugoj și Buziaș, tariful va fi mai mare decât la Timișoara

Banatenii16 august 2017

Lugojul rămâne fără apă. Meridian face lucrări la magistrala orașului

Banatenii16 august 2017

Pasajul „Jiul” din Timișoara se închide până în septembrie

Banatenii11 august 2017

Cum își schimbă Fiscul din Timiș programul de lucru în perioada următoare

Banatenii11 august 2017

VIDEO Penalități și rezilieri parțiale pentru constructorii autostrăzii Lugoj-Deva. Cu ce l-au supărat pe ministru

Banatenii11 august 2017

Primăria Dumbrăvița a cumpărat 20 de pixuri cu 145 de lei bucata

Banatenii10 august 2017

Serviciile de Evidența Persoanelor și Starea Civilă din Lugoj se mută în sediu nou. Din aceeași locație se vor elibera și pașapoartele

Banatenii9 august 2017

Locomotivele de epocă de la Reșița sunt mâncate de rugină. De ce nu pot fi reabilitate

Banatenii9 august 2017

Primarul Sorin Munteanu cere sprijinul locuitorilor: Colonada de la Buziaş, recent reabilitată, a fost vandalizată!

Banatenii4 august 2017

CNAIR trimite dronele să supravegheze șantierele autostrăzilor din România. Imaginile vor putea fi văzute de toată lumea

Banatenii2 august 2017

Reșițenii vor fi alarmați în fiecare lună. IGSU face exerciții publice

Banatenii1 august 2017

Avertisment în Timiș, din cauza caniculei! Aquatim cere limitarea consumului de apă

Banatenii1 august 2017