Cultură

Ce filme putem vedea la Cinema “Bela Lugosi”

Ce filme putem vedea la Cinema “Bela Lugosi”

Autoliv

Filmele care rulează în această săptămână la cinematograful din oraș vin și de această dată cu o noutate, amândouă peliculele care vor rula începând de joi fiind lansate de curând în România. Pe lângă filmele care au mai rulat și săptămâna trecută, la Cinema Bela Lugosi din centrul orașului fanii comediilor vor putea urmări partea a doua dintr-o producție care s-a bucurat de succes pe plan mondial încă din primele zile de după lansare.

De asemenea, un alt film produs de această dată în România va putea fi de asemenea vizionat la Lugoj. Programul cinematografului începe joi, 30 aprilie, când la orele 17 rulează Jupiter Ascending în format 3D, cu o reluare de la orele 20. În Sala Albastră, programul începe la 17:30 cu Aferim, iar de la 20:30 rulează Get Hard, amândouă filmele având ultimele reprezentanții cu această ocazie.

Vineri, pe lângă proiecția 3D Jupiter Ascending, la cinema vom putea urmări, de la 17:30 comedia Paul Blart: Mall Cop 2. Filmul ce va rula de la 20:30 se numește Cel Ales și avut premiera națională pe 24 aprilie.

Comedia despre celebrul agent de pază se află deja la a doua parte și spune povestea acestuia când personajul este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire.

În cazul peliculei Cel Ales, povestea începe în anii ’80, când domnul X a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa.

Programul celor două noi filme este același și sâmbătă și duminică. Pe lângă noutățile de săptămâna aceasta, la cinema va mai rula și Jupiter Ascending zilnic de la 17 și 20, dar și Yellowbird, film de animație în format 3D, care va rula de la ora 10 dimineața sâmbătă și duminică.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

Mai multe în Cultură

Şcoală de vară în Timiş, pentru studierea Holocaustului. Printre participanţi se află şi doi supravieţuitori

Banatenii24 iulie 2017

Semenic FestRock continuă şi în acest weekend. „Trenul Pierdut” se poate prinde în Poiana Lupului

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Jurnalistul britanic care a realizat documentarul Wild Carpathia, apel pentru salvarea Băilor Herculane: “Guvernul nu face nimic!”

Banatenii19 iulie 2017

A murit actorul care a primit “Oscar”, pentru rolul în care l-a interpretat pe bănăţeanul Bela Lugosi

Banatenii17 iulie 2017

Trupa CARGO urcă în premiera pe scena de La Capiţe, din Timişoara

Banatenii15 iulie 2017

Trupa „Timpuri Noi” deschide SemenicFest Rock de la Gărâna

Daniel Groza15 iulie 2017

Caransebeş, oraşul românesc cu cele mai multe sculpturi monumentale din Europa, realizate de artişti din întreaga lume

Banatenii10 iulie 2017

Amintiri dureroase! Cum au suportat copiii bănăţenilor deportarea în Bărăgan

Banatenii3 iulie 2017

Final de stagiune la Teatrul Naţional Timişoara, cu Rambuku de Jon Fosse

Daniel Groza3 iulie 2017

Baroque||Urban, ediția a II-a, aduce la Timișoara uimitoarele sculpturi ale artistului Virgilius Moldovan

Banatenii28 iunie 2017

Timișoara se pregătește pentru cinci zile de spectacol, cu ansambluri folclorice din 12 țări

Banatenii27 iunie 2017

Reșița este în sărbătoare la sfârșitul săptămânii. Carla’s Dreams și Proconsul, capetele de afiș pentru cele cinci zile de spectacole

Banatenii26 iunie 2017